Çevrede sevişen çiftler görmek sizi rahatsız eder mi?

Yemek yenen bir mekânda yemek yerken kafamı kaldırdığımda sevişen çift görmekten rahatsız olmam beni yobaz ve gerici mi yapar? Rahatsız olmayanları da modern ve çağdaş mi yapar ?

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
65
65 CEVAP

Şu yemeğine bak oraya bakma diyen arkadaşlara tavım. İnsanlar bence de özgür, ama her şeyin yeri var. Oldu olacak tuvalete gitmeye üşenip sıçalım mekanın ortasına? Yemeğine mi bak diyeceksiniz? Umuma açık kullanım serbestliği olan park cadde sokak vs bişey diyemem. Ama restaurantta yemek yenir. Kütüphanede kitap okunur ders çalışılır vs. Her şeyin yeri var ve bunu istemek onların hakkına müdahale etmek değil kendi özgürlüğümü korumak aslında. Bu nedenle yobazlık olduğunu düşünmüyorum.

M

Ses ve koku kafanı çevirip kurtulamayacağın uyaranlar onlar kısmen ayrı, yüksek sesle konuşulmasından olduğu kadar yüksek sesle sevişilmesinden de rahatsız olunabilir. Ayrıca restorana sıçmak hijyen sorunu yaratır. Ama arkadaşın sevişmek diye andığı elini sütyenine sokup memesini avuçlayarak yiyişme durumu ne kafasını çevirip kurtulamayacağı bir uyaran, ne de hijyen veya başka bir sorun yaratır.

Denizhan Haye 6 yıl

Bütün rahatsızlık anlayışınız 5 duyuyla algılanmak zorunda olan şeyler mi? Gerçekten enteresan düşünüyorsunuz.

Mert Kılık 6 yıl

mert adamsin katiliyorum

Yusuf Uçarcı 6 yıl