Çevrenizdeki insanlara veya hayvanlara yardımcı olmak için neler yaparsınız?

 

Gerçekten sorum bu, yani işaret dili öğrenmek, organ bağışı yapmak, ilk yardım kurslarına gitmek gibi şeylerden bahsediyorum. Nerede yaptınız, nasıl yaptınız felan filan. Biraz bilgilendirin, topluma hayırlı insanlar katmış olursunuz hem

P
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
30
30 CEVAP

Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilmek umuduyla işaret dili öğrendim. Öğrenmek isteyenlere "spread the sign" uygulamasını yüklemesini ve Mesut yazıcı'nın videolarını izlemesini tavsiye ederim. Onun dışında elimden geldiğince huzurevlerine gitmeye çalışıyorum. Ayrıca şu an da masal anlatıcılığı kursuna gidiyorum. Cezaevlerinde annesi mahkum olduğu için orada kalmak zorunda olan ve çocukevlerindeki çocuklara masallar anlatabilmek için.

C

heh işte aradığım bu ya. Şu programa bir bakayım, çok teşekkür ederim:)

Pamir Cakir 6 yıl

Ayrıca uygulama da yabancı dil özelliği de var. Sadece türkçeyle kısıtlı olmaması çok iyi. İşaret dilini geliştirmemde baya yardımcı oluyor.

Ceren Altinoluk 6 yıl

Ya ben bizim okulda ki işaret dili şeylerine yazdım, dönemlik 120 lira deyince bi durmak zorunda kaldım. Hiç geri dönüp internette de aramak aklıma gelmedi, veya aklımda yoktu hiç..

Pamir Cakir 6 yıl

Eğer zamanı uyuyorsa çevrendeki halk eğitimlere sorabilirsin. Uymuyorsa bile halk eğitim hocalarında temel işaret dili için konulara ayrılmış anlatımlı resimler ve videolar var onu kendi flash'ına atıp boş vakitlerinde çalışabilirsin. Rica etsen verirler diye düşünüyorum.

Ceren Altinoluk 6 yıl

Halk eğitim, bi bakayım o zaman. Çok teşekkür ederim tekrardan

Pamir Cakir 6 yıl

Rica ederim

Ceren Altinoluk 6 yıl

Ceren masal anlatıcılılığı eğitimini nerde alıyorsun?

Bahar Ibrahimova 6 yıl

Akhisar belediyesi'nin düzenlediği bir çalışma. Akhisar - Manisa da alıyorum.

Ceren Altinoluk 6 yıl

Teşekkür ediyorum. Ben de düşünüyorum da sormak istedim

Bahar Ibrahimova 6 yıl

Rica ederim. Çok eğlenceli tavsiye ederim.

Ceren Altinoluk 6 yıl

Bakalım deneyeceğim

Bahar Ibrahimova 6 yıl