Çocuklara özgüven nasıl verilir?

Çocuğa özgüven nasılverilir 4.5 yaşında bir oğlum var özgüvenli olsun istiyorum

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
115
115 CEVAP

Okadar da abart mayin özgüven değil terbiye ogretin çocuklarınıza ayıp ı yanlışı günahı sevabı iyiliği kötülüğü ogretin çocuk lara bize özgüven değil ahlaklı çocuk lar lazim.

com-mdzbw0yohddyhfh4dmoo.jpg

K

Sizin gibi zihniyetler yuzünden bu haldeyiz !! Imam hatipli kızlarida görüyoruz güya günahi ayibi biliyorlar ya okul tuvaletlerinde cocuk doğuruyorlar okul bahcelerinde öpüşüyorlar. Buna ne demeli

Kübra Babayeva 6 yıl

Saçma

Burcu Südüak 6 yıl

Kübra çocuk beşikten terbiye alır zihniyet le alakası değil bide merak ettim ne var halinizde

Kral Estos 6 yıl

Saçma olan şey ne gerçek lermi Burcu Südüak

Kral Estos 6 yıl

Terbiye dediginiź şey küçuk kız cocuklarina esarp takip erkeklere ise hadi amcana pipini göster diyerek böbürlenmek mi ?

Kübra Babayeva 6 yıl

Hayır kübra tabikide yanlış bu turban takanlar namuslu takmayan lar namussuz dur demiyorum kesinlikle yanlış anlamayın terbiye büyük lere saygı dir terbiye düşene yardım etmek tir tekme atmak değil ıylik yapmaktır bunları öğretelim çocuk larımiza ha tamam kız 12 yaşını doldur du al turban tak kapan yanlış tir islami öğretilim uygulamasi çocuk lara bırakalım kendimiz birşeyler uygualr sak çocuk ta zaten piskolojik sorunlar çıkıcaktır.

Kral Estos 6 yıl

Siz olayı tamamen yanlış anlamışsın siniz kübra hanım benim paylaşımın dikkat li olun demek ıyi yapıyorum derken kötü şeyler öğret meyelim yapmayalım.

Kral Estos 6 yıl

Ewet benim kızim annesinin özgür kızı ewet kızımla dans ederim hemde sabahlara kadar cunkü onun hem annesiyim hem arkadası ewet ne zaman kiyafetini girdirsem saclarini toplasam harika gorundugünu muhtesem oldugu söylerim !!! Annemde beni bu şekil egitti gayrimeşru hamile sekilde annemin karsisina cikmadim. Once ozguvenim oldu sonra mutlu bi yuvam kimseyede ezdirmedim kendimi !!! Ama senin paylastigin fotoda 1. Fotograf çocuklari kendi ayaklarinin uzerinde durmayi ve herseyi başarabilecegini o isterse olacagini istemezse olmayacagini ogretmeliyiz 2. Foto bir insanin dans etmesi eglenmesi kadar guzel bisey olamaz bunu kisıtlamak yobazliktir 3. Foto cok güzel olacaksin tabiki. Cirkin mi olacak. Cocugumuzun tamamen ozguvenini aşilariz. Onu ona kendisini iyi hissetmesini saglariz. 4 . Foto ise emin ol bu annenin davranisinin tamamen tersini yapmasindan ve cocuguna baskı uygulayan bi annenin hazin sonu net !!!

Kübra Babayeva 6 yıl

Peki kübra annen bunları öğret mis sana taktir edilir islamiyeti de öğretimi sana bak bir kız ne kadar özgür kalırsa okadar sapıtır. Bunu her türlü kanıtlarım remideki de bire bir kanıtı dir

Kral Estos 6 yıl

Gay olanlarda babalarının özgür oğlumu oluyo Kral Estos niye hemen her konu bayanlara bağlanıyor kusuru ayıbı hep kadınlarda aramayın umarım anladınız. ..

Burcu Südüak 6 yıl

Karşımdaki bayan olduğu için konu bayan olması normal degilmi erkek ler sütten çıkmış ak kaşık değil Burcu Südüak hanım ama bayan daha farklı oluyor bu özgürlük konuların da ha siz derseniz ki eşit degilmi hayır değil bir bayan günde istediği kadar erkek peşine taka bilir ama erkek onu yapamaz oyuzden bi tik daha bayanlara kızlara kız çocuk larini yetiştirmekte önem göster mek lazim

Kral Estos 6 yıl

post u açan erkek ve bu bahsettiklerinizin Özgüven le alakasi yok

Burcu Südüak 6 yıl

Oz güven ile özgür arasında ki fark ı söyler misniz

Kral Estos 6 yıl

Özgür kalmak özgüvenin temelidir.

Kral Estos 6 yıl

Kübra sakin ol sana serbest.

Ali Sangu 6 yıl