Cymbalta antidepresan terleme yapar mı?

Cymbalta antidepresan ilacı bu kullanan varmı aşırı derece terliyorum şekerdenmi bu ilaçtanmı bilemiyorum..
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
18
18 CEVAP

Ben 1,5 kutu içtim kolumdaki tenizci dirseği için vermisti ilk gun biraz sersemletti sonra değişen bisey olmadi bende biraktim bunye birde buna bagimli olmasın diye doktor en az 6 ay demişti. Bence hap satmaya yer ariyorlar.

B

bende panik atak patlaması oldu 4 aydır kullanıyorum bayağı iyi geldi evet sersemletiyor kafayı bomboş yapıyor yani bana çok iyi geliyor

Sibel Ulualan 6 yıl

Size geçmiş olsun siz devam. Edin o zaman bana veriliş sebebi yan etkisi tenisci dirseginin ağrısını geciriyormus ondan verdi. İs yapmayinca agrimiyor yapinca her turlu agriyordu bende biraktim hapi içmeyi. Rabbim sifa versin hicbisey kafaya takilmaya değmez.

Beren Elemen 6 yıl

aynen ama elde olmayınca takılıyor bana senelerin verdiği birikimden dolayı panik atak patlaması yaşadım çok kötü bişey kimseye vermesin rabbim ama ilaçla iyiyim

Sibel Ulualan 6 yıl

benide yaşadıklarım tip1 diyabet yaptı cevremde kimsede yok akrabalarda. Genetik degil yani. Bende takmamayi öğrendim beni uzen herkesi cikariuorum hayatimdan en yakinim. Bile olsa. İnsanlar kullanmayo cok seviyor 1-2-3 sabrwdiyorum sobra onlarsanda elimi ayagimi çekiyorum en iyi dost kitaptir diyorum neredeyse butun dunya klasiklerini okudum. Sizde kendinizi mutlu eden bir ugras bulun hicbisey sizden onemli degil unutmayın.

Beren Elemen 6 yıl