Depresyona giriyorum, psikolağa gitmeli miyim?

Daha önce psikolog veya psikiyatr’a gitmedim, fakat normalde çok neşeli pozitif bir insanımdır düzenli olarak ayda 1-2 kere belli zamanlar çok ağır depresyona giriyor hayattan zevk alamıyorum sanki dünya başıma yıkılmış gibi ve bu sebepsiz yere oluyor, sormak istiyorum normal bir durum mu bu yoksa bi psikologa gitmeli miyim?

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
52
52 CEVAP

Usta tavsiye edilen bir doktor bulman gerek. Çünkü bu durum biraz sıkıntılı. Aynı dertten bir arkadaşım da müzdaripti fakat onun baya ağırdı. Testler vs. Sonunda manik depresif hastası çıktı yani bipolar hastalığı. 3 yıl kadar ilaç kullandı. Yavaş yavaş bıraktırdım. Ayda 1-2 kere diyorsun ya, eğer ki Allah korusun bipolar isen döngü sürendir bu. Bunu dikkate alarak hayatına devam et. Çünkü bir anda çöküşlerinde fevri kararlar verebilirsin. İyi akşamlar.

M

arkadaşa doktor konusunda katıöıuorum zira ben 7 doktor değiştirdim. Devlette böyle bi sıkıntı var içinden iyisini bulana kadar 7 doktor değiştirdim. Sabretmek grrekiyor. İlaçlatı neye göre bıraktırdın doktor musun? Ya da doktor kontrolünde mi bıraktı. Çünkü bunlar değilse çok riskli bir şey yapmış olursunuz

Emine Şenim 3 yıl