Diplomaya dayalı alan değişikliği hakkında yorumlar

Diplomaya dayalı alan değişikliğini bekliyoruz. Bu konuda yorumlarınız nedir?

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
32
32 CEVAP

Klavuz yayinlanmadi ama beklentim diplama bazli gecis olacak yani eskiden sinifa veya baska branslara atananlara o zamanki diplomalari esas alinarak ilde acik durumuna gore gecis hakki verilecek.. Bence bu en dogali lakin aciktan okuyanlara da gecis hakki verirlerse iste o zaman hak yenilmis olacak bakalim klavuz yayinlanina belli olur.

M

onlar zamanında başkalarının hakkını yiyerek alanından başka branşlara atanmış ya. Şimdi mi hak hukuk ortaya çıktı. Tövbe tövbe.

Nur Toksöz 5 yıl

Zararin neresinden donulurse o kar!!Eskiden yapilan bir kara leke temizleniyor. Ama bunu yarken tekrardan maduriyetler yaratilmayacaktir. En azindan buna inaniyoruz.

Mustafa Amurdzhi 5 yıl

sayın hocam. İnsanlar emek vermiş okumuş. Dört yıl dile kolay. Allah emeklerinin karşılığını verecek inşallah. Havadan oturmayacak kaygılanmayın

Nur Toksöz 5 yıl

Sayin hocam 2 yil oncesine kadar aof te can egrisi vardi. Adamlar 0.5 le ders gectiler bu mu okumak? Diger yandan diger ogretmenler ne zorlukla ne yokluklarla okudular ve bir anda atamalari azalacak? Biraz empati sadece.(Not: Uzun zamandir sinif ogretmeniyim, bransla alakam yok sadece durumu disardan izleyenlerdenim)

Mustafa Amurdzhi 5 yıl

bu öğretmenler dışardan gelmiyor sayın hocam. Geçenlerin yerini başkası dolduracak. Bir yerden başka yere geçmenin zararı kime olacak anlamıyorum. Ben sınıfçıyım geçince benim yerime sınıfçı atanacak. Yne gençler gelecek. O branş olmazda diğer branşta olur fazlalık. Ayrıca fen edebiyatlardan öğretmen formansyonu alanda kusura bakmasın. O zaman biz dört yıl formasyon aldık o ne olacak.

Nur Toksöz 5 yıl

Valla orasi da dogru. Biyik sakal meselesine donmus bu is.

Mustafa Amurdzhi 5 yıl

kıdemli olmayan arkadaşlar 96 daki şartları biliyorlarmı

Mustafa Öztarsu 5 yıl