Dışkıdaki kıl kurdu için ne önerirsiniz?

Arkadaşlar ilkokul ögrencisi kızım var kakasinda kil kurdu gördüm dr. Gidicem ilac tedavisi disinda tavsiyelerinizi alabilirmiyim.

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

Elma sirkesi: Bu, geniş kapsamlı sağlık yararları içeren harika bir maddedir. Bir bardak suya bir çay kaşığı veya iki çay kaşığı elma sirkesini karıştırıp günlük olarak içebilirsiniz. Elma sirkesinin asidik yapısı, vücudunuzun solucanlardan doğal olarak kurtulmasına yardımcı olur. (7)
Havuç: Kıl kurdu tedavisi için değerli bir evde çarede havuçtur. Çocuklarda genellikle ortadan kaldırılır, çünkü tüm parazitlerden kurtulmada etkili olur. Sabahları her gün ufak bir havuç rendesi almaya alışıldığı takdirde, bu solucanlar hızla yok edilebilir. Bununla birlikte, arzulanan sonuçların alınması için bu bardağa başka yiyecek eklememeliler. (8)
Tarçın: Tarçın, kıl kurdu gibi parazitik enfeksiyonların önlenmesine yardımcı olmak için kullanılabilir. Bu baharatı meyve ve diğer gıdalar üzerine bol miktarda kullanın. Tarçınlı çay yapmak, kıl kurdu tedavisinde harika bir yoldur. (9)
Vazelin ve hintyağı: Vazelinin içerdiği güçlü kimyasallar, kıl kurdu büyümesini durdurmada oldukça etkilidir. Güçlü hint yağı ile karıştırarak güçlü kimyasalları sulandırın. Bu karışımı, çocuğun enfekte derisine eşit bir şekilde uygulayın. 30 dakika bekletin ve ardından antibakteriyel sabun ve ılık su ile yıkayın. İyileşme sürecini hızlandırmak için bunu her gün en az 3 kez yapın.
Kabak çekirdeği: Kıl kurduna yönelik çözümlerde zihninizdeki en son şey bu olabilir, ancak oldukça etkilidir. Her sabah bir bardak suyla kabak çekirdeği yemek çok etkilidir. Aynı zamanda ezilerek su ile karıştırarak macun da yapabilirsiniz. Macunu kaynatmadan ısıtın. Isıtıldıktan sonra, soğuması ve fazla yağın alınması için bir kenara koyun. Her sabah bu macunundan bir çorba kaşığı alınması, kıl kurtlarının yol açtığı enfeksiyonu tedavi etmekte harikalar yaratacaktır. (10)

A