Dışkıdaki kıl kurdu için ne önerirsiniz?

Arkadaşlar ilkokul ögrencisi kızım var kakasinda kil kurdu gördüm dr. Gidicem ilac tedavisi disinda tavsiyelerinizi alabilirmiyim.

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

Greyfurt çekirdeği özü: Greyfurt çekirdeği haplarından herhangi bir yerel eczanede bulunabilir. Bu doğal çarenin aynı zamanda sıvı bir versiyonu da mevcuttur. Greyfurt çekirdeği haplarını alırsanız, günde üç kez alın. Bununla birlikte, sıvı özütü seçmeye karar verirseniz dozaja dikkat etmeniz gerekir. En az on damladan fazlasını bir bardak suya karıştırmayın. Semptomlar kaybolana kadar bunu günde üç kez için. (6)
Pelin otu: Pelin otu bağırsak sisteminde bulunan diğer solucanları öldürmeye yardımcı olan santonin, thujone ve isothujone içerir. Bir bardak suya birkaç damla karıştırmanız veya çayını demlenip daha sonra damlalığa ekleyin. Boş bir mideyle içmek en iyi yoldur ve kıl kurdu enfekte çocuklar için iyi çalışır.
Hindistancevizi: Hindistancevizi, özellikle bazı ülkelerde solucanlar için popüler bir çaredir. Sabahları bir kaşık dolusu hindistancevizi içebilir ve ardından kıl kurtlarını vücuttan boşaltmak için 2-3 saat sonra hint yağı ile birlikte kullanabilirsiniz.

A