Dizdeki sıvı kaybına ne iyi gelir?

Dizdeki sıvı kaybına ne iyi gelir?
N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
109
109 CEVAP

DİKKAT...... Hamile ve emziren kadınlar,
İki hafta içinde ameliyat olacak hastalar,
Kanser tedavisi görenler,
Şeker hastaları,
Kan pıhtılaşmasını yavaşlatan ilaçlar(Warfarin "Coumadin") kullananlar
GLUKOZAMİN KULLANMAMALI!!
ÜRÜNLERİMİZ İLAÇ DEGILDIR DESTEK AMAÇLI GIDA TAKVİYELERİDIR... GLUKOZAMİN Tümör gelişmesinde gerekli olan yeni kılcal kan damarı büyümesini önleyici etki (antiangiogenesis) göstermektedir. Kısacası tümör hücrelerinin gelişmesi ve çoğalması engellenmektedir
Glukosamin Eklem ağrılarını giderir hatta hastalığın ilerlemesini durdur.
Glukosamin, eklemlerde bulunan kıkırdak kaybını restore eder, Kemik erimelerini önler.
Glukosamin eklem kıkırdağının miktarını ve hareket kabiliyetini artırarak bütün ağrıları azaltır, kıkırdakları güçlendirir.
Glukosamin kıkırdağın sadece oluşumunda değil beslenmesinde de önemli bir rol oynar.
Glukosamin eklem sıvısını korur.
Tendonlar, bağlar, omurlar arası diskler, eklemler arası yastıklar, hücre zarları ve kartilaj gibi vücutta çeşitli tiplerde bulunan; bağ dokusunun doğal bileşeni olan glucosamine, incinme ve dejeneratif yıpranmanın sebep olduğu hasarı tamir edici özelliği ile eklemleri destekler.
İzole edilerek saflaştırılmış olduğundan romatizma tedavisinde güvenli ve etkilidir.
Kemoterapi sırasında ve sonrasında koruyucu olarak kullanılabilmektedir.
Yapısındaki kondroitin sülfat ve glukozamin ile eklem iltihabında pozitif etkiler göstermektedir.
Köpek balığı kıkırdağı, sporcular için ideal bir beslenme desteğidir.
Yaraların iyileşme sürecini hızlandırır.
Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
Egzama-Mayasıl ve sedef gibi cilt rahatsızlıklarında faydalıdır.
Glokom hastalığı (göz tansiyonu) için destekleyici tedavi sağlar.
Osteoporozda (kemik erimesi) önleyici etkiye sahiptir ... Glucosamine, Chondroitin ve MSM üçlü kombinasyonu osteoartrit ve bel fıtığına bağlı ağrı ve diğer semptomların giderilmesinde, hareket kısıtlılığının ortadan kaldırılmasında çok etkilidir. İncinme ve eklem zorlanmasına açık futbol, basketbol ve atletizm gibi sporları yapan kişilerin bu üçlü kombinasyonu kullanmaları önerilmektedir.
KİREÇLENMEYE BİTKİSEYL ÇÖZÜM... GLUKOZAMİN VE KONDROİDİN SÜLFAT...
Romatizmal ağrıların önlenmesinde, iltihabın azaltılmasında ve kıkırdak elastikiyetinin desteklenmesinde kullanılan birçok doğal ve bitkisel ürün bulunmaktadır.
Glukozamin ve Kondroidin Sülfat
Glukozamin eklem kıkırdağının biçimlenmesini onarımını uyaran, kondrotin sülfat ise eklem kıkırdağı oluşumunu bloke eden enzimleri azaltan bir maddedir.
Glukozaminle ilgili araştırmalar bu maddenin kıkırdak elastikiyetini desteklediği, kıkırdağın parçalanmasına neden olan enzimlerin faaliyetini önlediği, yeni kıkırdak üretimine yararlı olduğunu göstermektedir.
Glukozamin karides, ıstakoz, yengeç gibi deniz ürünlerinin kabuklarından elde edilirken kondroidin köpekbalığı ve sığır kıkırdağından elde edilmektedir.
Yaşlanmayla görülen diz, kalça, el ve ayak eklemlerinde kıkırdak yıkımına neden olan osteoartritte glukozamin'in kıkırdağın yeniden oluşmasını desteklediğini gösteren bazı araştırma tespitleri vardır. Aynı zamanda glukozamin ve kondroitin eklem arasındaki sıvının üretimini artırarak eklemdeki sürtünmeyi azalttığı ve sorunun sebeplerinin de giderilmesine yardımcı olduğu belirtilmektedir.
New England Journal of Medicine dergisinde yayınlanan bir araştırma sonucuna göre glukozamin ve kondroitin kombinasyonu orta ve şiddetli derecede osteoartriti olan hastalarda ağrıyı önemli derecede azaltmıştır.
Glukozamin ve kondroidin sülfatın birlikte kullanımı önerilmektedir. Kollajen hidrozilat içeren glukozamin ürünlerinin ise daha çok etkili olduğu belirtilmektedir
.MSM
Glukozamin ve kondroitinin etkisini artıran ve ağrıları azaltan bir başka madde metilsulfonilmetan (MSM)dir. MSM artrit kaynaklı ağrıyı azaltır ve kıkırdak dejenerasyonunu önler. İçeriğindeki sülfür bağ dokularının korunmasında rol oynar. MSM doğal bir maddedir, sebze meyve ve tahıllarda bulunur.
Sülfür, vücudun cilt sağlığını geliştirmek gibi işlevleri yerine getirebilmesi için ihtiyaç duyduğu bir maddedir. MSM (Metil-sulfonil-metan;) ise en yüksek biyoyararlanıma sahip organik sülfür kaynağıdır. Eklemlere, kıkırdaklara ve saç gibi katılgan dokulara sülfür girişini destekleyerek bağ doku elastikiyetinin sağlanmasına yardım eder.
Eklemleri koruyan bağ dokuları sülfür yardımıyla meydana gelir. Metil-sulfonil-metan;, artrit rahatsızlığı olanlar için yardımcı bir sülfür kaynağıdır. MSM’nin antioksidan, antienflamatuvar ve analjezik etkilere sahip olduğu; fiziksel işlevleri desteklediği ve günlük aktivitede belirgin bir düzelme sağladığı bilimsel çalışmalarla gösterilmiştir.

H

Ersag dan temin edebilirsiniz Yardimci olurum

Hülya Açıkgül 6 yıl

Nedir bu glukosamine ilacın adı mı, etken maddesi mi.

Eyüp Hatunoğlu 6 yıl

Glukozaminin kullanimi icerigi Kimlerin kullanmasi gerektigi

Hülya Açıkgül 6 yıl

neden kanser hastaları kullanamaz acaba.. Ben meme calıyım.. Tedavi gördüm.. Biteli iki sene oldu.. Yaklaşık altı aydır glucosamin kullanıyorum.. Dizlerim çok ağrıyor.. Bilen biri beni aydınlatabilirmi acaba..:??

Nesrin Kesim 6 yıl

Tedavi gormus ve iki yil olmis canim Cok gecmis olsun Tedavi esnasinda kullanilamaz

Hülya Açıkgül 6 yıl