Diziler ve filmler toplumu ne kadar etkiliyor?

Sizce dizi ve filmlerdeki KÖTÜ örnekler toplumumuzu ve özellikle öğrencilerimizi ne kadar ETKİLİYOR? Sizce dizi ve filmlerdeki KÖTÜ örnekler toplumumuzu ve özellikle öğrencilerimizi ne kadar ETKİLİYOR?
R
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
67
67 CEVAP

Şimdiki çocukların elinde cep telefonu ve tablet var degil mi? Yillar önce bir dizi de küçük turuncu saçlı bir çocuk anne babasına ille cep telefonu alın diyordu, hatırladınız mı? Programlara dikkat edin;aldatma, son model araba veya mutfak gibi lükse düşkünlük, birbirini kolayca öldüren mafya dizileri, aylarca izlesen hicbisi ogrenemeyecegin kadın programlari; anasinifindan üniversiteye kadar tek işleri kavga, laf sokma ve birbirine aşık olan ogrenci dizileri vs. Daha da geç olmadan farkedilmeli!

R

Biz farkındayız da velileri uyarmamıza rağmen çocuklarını zehirleyen dizi ve programlardan vazgeçmiyorlar. Tek odanın içinde yaşıyor hepsi çocuk tv önünde nasıl ders çalışsın bu şekilde nasıl eğitimde başarı beklerler onu da anlamıyorum

Melike İstanbull 5 yıl

ramazan kardeşim, yıllarca kurtlar vadisini izleyen aile ve beraberinde çocuk. Çocuğun konuşmaları bittin sen oğlum, sık kafasına vs.

Davut Açılan 5 yıl