Dolu yağdı arabamın camı kırıldı sigorta karşılar mı?

az önce anadolu yakasında yagan doluda aracın camı şekildeki gibi oldu, önumde bir kac aracin tuz buz oldu merak ettigim sigortaci arkadaslar varsa bu durumu sigorta kasko karşılıyomu?

edit: Arkadaslar dolu durunca inip tum hasara baktim sadece cam değil kaportada ezikler, arka cam silecegi kopmus gitmis, plaka kopmus gitmis bunlarin hepsini karsilar mi kasko ?

com-d38jvascgnyvnnwdpft0.jpg
com-qk0gwakmf1l2cawlwhf7.jpg
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
47
47 CEVAP

cam değiştirecek arakdaşlara tavsiyem sakın yerli cam taktırmaya kalkmayın... Kesinlikle orjinal taktırın pişman olursunuz.

Ö

Yerli cam pişmanlıktır. Bi sabah uyandığımda arka cam rüzgardan patlamış bütün kar içeri dolmuştu.

Muhammed Palamut 5 yıl

Muhammed Palamut hocam benm araç vw bendede yerli cam var. Güneşin altında bıraktığımda resmen büyüteç etkisi yapıyor etraftaki herşeyi eritiyor. İnan bazen araç içini ölçüyorum 46 49 derece oluyor... Cam değiştirecek olanlar sakın ama sakın yerli cam taktırmayın.

Özkan Körteke 5 yıl

yok zaten orjinal cam bu hale geldi yan sanayi olsaydi kesin simdi tuz buz olmustu muhtemelen gelen tas gibi dolularda bi tarafimi kirmisti

Berat Yakı 5 yıl

Berat Yakı aman hocam skaın ola oyle bir hata yapma. Çok geçmiş olsun... Ufak ezikler felan varsa kaskoların mini onarım yapan yerleri var onlara mutlaka git. Auto king felan

Özkan Körteke 5 yıl