Dünya'da sınırsız olan bir şey var mı?

10 yaşındaki kardeşimin bana sorusu: Dünyada sınırsız olan bir şey var mı?

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
88
88 CEVAP

ya romantik misiniz aklın hayalgücünün sevginin umudun nasıl sonu olmaz her şeyin bir sonu vardır. Belki genişleyen uzayın bile bir sınırı var ama biz kanıtlayamıyacak kadar küçüğüz

B

Kurduğun cümlenin çıkarımını özetliyorum - İnsanların aptallığınını bir sınırı yoktur ölene kadar aptal aptal merhaba der sırıtırlar Nasılsınızlar iyiyimler, - İnançlar, Her yeni doğan bebek 5 yaşına kadar zeki.. 5 yaşından sonra çürüme başlıyor ve aptallaşıyor Buda bir paradoks halini alıyor bitmeyen merdiven gibi Yada bitip sonunda düşen ardından yeniden tırmanmaya çalışan ve düşen farklı kişiler insanların saçmalığının aptallığının bir sınırı olduğuna inanmıyorum ben Geberene kadar saçmalayaıp aptallaşabiliriz.

Ern Akdan 6 yıl

ölünce aptallaşma da sona eriyor yani... Benim kurduğum cümlenin özeti cümleden uzun olmadı mı?

Beyza Bağışlamış 6 yıl

Dikkatli okumadınız, Paradoks döngüde ölünce yenir bir birey aynı merdivenden tırmanıp aynı aptallıklardan geçip aynı yerde kayışı koparıyor, İnsanlığın şu ana geldiği ve devam edeceği her gün aynı senaryo .

Ern Akdan 6 yıl

Konu, Mesele, Mevzuu Hep aynı. İnsanların ısrarla bunu devam ettirmesi, Hani şunu da diyebilirsiniz Sex'de var oda biz ölünce başkaları yapıyor falan gibi Fikir odaklı ele alalım. Sınırsız bir aptallaşma fikri var. İnsanlığın başlangıcından şu ana kadar.

Ern Akdan 6 yıl

Beyza Bağışlamış Kapitalizm hala aynı kapitalizm değil mi? Farklı aforizmalarla süslenip her defasında önümüze sunulmuyor mu ? - Ana fikir hala aynı? Kaç yıldır savaşıyoruz kapitalizm ile? Fikir öldü mü geberdimi fikir? Sonuca ne kadar ulaşabildik hep bireysel kalındı mesela Siyasi ideoloji ile bağdaştırma sadece fikirlerden bahsederek örnekler veriyorum, Sana niye bu kadar yazıyorum onu da bilmiyorum kahrolası on parmak klavyem.

Ern Akdan 6 yıl