E-kitap okuyucuda pdf açılıyor mu?

Arkadaslar merhaba, bircok kitabin pdf olarak calismam gerekiyor ancak surekli elimin altinda olmasi mumkun olmuyor. Onerdiginiz icine pdf atabilecegim tablet seklinde kitap okuyucu var mi? Hic kullanmadigim icin bilmiyorum icine biz de pdf atabiliyor muyuz?
*Ekteki resim ornek amacli

com-f0k9c60yqiwbqr0qkcfh.jpg
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
16
16 CEVAP

Selam ben bi 7-8 ay önce kobo aura 2 aldım. Çok memnunum e-pub, word pdf başka birkaç format daha okuyabiliyor. Arkadan ışıklandırması var yani telefon gibi karanlık odada da ekranı görebiliyorsunuz. D&R'dan almıştım. Fiyatı şu an biraz arttı ama dolardan ötürü olsa gerek yapacak birşey yok. Bu modeli tavsiye ederim. Tek önerim aceleniz yoksa kılıfını çinden almanız olabilir. Burada 110 TL gibi bir fiyatı var. Şarjı kullanıma göre 1-2 ay gidiyor. E Ink teknolojisi çok güzel gerçek sayfa gibi gözü yormuyor. Hafızası 4 gb sabit hafızası var kartla arttırılamıyor. 3.000 kadar kitap alıyor benim şu an 400 kadar yüklü. Farklı dillerde sözlük yükleyebiliyorsunuz. Kelimeye uzun süre basınca sözcük anlamını gösteriyor hemen. 6 inç boyutu var ceket cebine rahat sığabiliyor. Tek sorunu üst modellerde olduğu gibi suya dayanıklı olmaması suya karşı hep dikkatli olmanız lazım. İçine kitap atmak için calibre diye bir program kullanıyorum. Kullanımı çok zor değil. Ara kablosuyla kolaylıkla atılıyor. Başka sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım. Kobo dışındaki markalarla tecrübem yok. Amazon Kindle satıyor ama Türkiye'ye resmi olarak girmedikleri için garantisi yok. Artı amazondan alınan kitaplar dışındakileri açarken zorluk olabiliyor diye duymuştum. Kobo kanada malı, çin malları gibi sorunlu olacağını sanmıyorum. Almadan önce D&R'da bi incelersiniz.

H

İnternet üzerinden çok daha uyguna alınabilir ayrıca kindle markalara da bakınılabilir.

Serdar Özayyildiz 6 yıl

Siz ne kadara almıştınız acaba kullandığınızı ?

Gökçenur Erleblebici 6 yıl

Gökçenur Erleblebici 499 TL'ye almıştım şimdi 520 olmuş çok bir fark yok. Sorun çıkarsa yüzyüze muhatabım olsun, pahalı cihaz, deneyeyim göreyim diye mağazadan aldım. Internette daha uyguna olabilir ama bu gibi şeylerde internet tercih etmiyorum şahsen.

Hür Kayratçı 6 yıl

Anladım. Teşekkür ediyorum Hür Kayratçı

Gökçenur Erleblebici 6 yıl

http://www.idefix.com/Elektronik/Kobo-Aura-E-kitap-Okuma-Cihazi/Kobo-E-kitap-Okuyucular/urunno=0000000709297 soylediginiz bu mu?

Esra Kırmacıoğlu 6 yıl

Asiri pahaliymis. Ancak surekli basimi biten kitaplarin pdfinden okumak zorundayim. Ucret olarak cok pahali ancak anlattiginiza gore kullanim omru uzun?

Esra Kırmacıoğlu 6 yıl

Ikinci elini bi dusunmedim degil: DD

Esra Kırmacıoğlu 6 yıl

Evet Kobo Aura 2 bu. Zaten 1 yok pek bi yerde. Arkadaki mavi düğmeden anlarsınız 2 olduğunu. Kullanım olarak dayanıklı gibi duruyor. İkinci el ben letgodan falan bakmıştım güvenemedim. Çok eski modeller vardı. Işıklı olması önemliydi benim için. Daha eski bazı modellerde ekran ışığı yok. Daha uygun fiyata belki tablet pc alıp oradan okuyabilirsiniz ama pil ömrü bunun kadar olmaz. Ekranda okumak açısından e-ink teknolojisi gibi olmuyor. Mavi ışık filtresiyle falan biraz konfor yakalamak yine de mümkün tabi.

Hür Kayratçı 6 yıl

Tabletler kisa omurlu oluyor genelde, elimde bir tane var pil omru cok kisa oluyor kullanildikca. Hafiza karti vs de sikinti tabi

Esra Kırmacıoğlu 6 yıl

E readerların ömrü uzun oluyor, ayrıca evet kobo çok daha dayanıklı ve iyi marka. Ben de kobo düşünüyorum H2O Modeli biraz fazla ancak su ve toz geçirmez yani uzun süre kullanıma elverişli 729 TL

Serdar Özayyildiz 6 yıl

Ya ogrenci butcesiyle cok fazla 729 tl de

Esra Kırmacıoğlu 6 yıl