Eğitim sistemi bizi diğer milletlere karşı düşman mı yapıyor?

Lise boyunca aşırı milliyetçi takıldım. Resmen bir kafatasçı oldum tabiri caiz ise fakat ünide artık birşeylerin değişmeye mahkum olduğunu öğrendim. Empatiye yoğunluk verdim. Örneğin Türkler 1000bin yıldır (aşağı yukarı) Anadoludaysa Yunanlar onlardan çok önce buradaydı veya Ermeniler. Ne yazıkki eğitim sistemimiz biz odaklı olduğu için diğer ırklara milliyete düşman olarak yetişiyor. Benim görüşüm böyle ya sizinkiler?

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
40
40 CEVAP

Kusura bakma arkadaşım biz bu topraklara kardeşlik türküleriyle gelmedik. Kurt başlı sancağımız kan damlayan kılıçlarımız ile geldik. Bedelini de canımızla ödedik. Sen git bu hümanizm ayaklarını ülkeleri için dünyayı sömüren yakan ingilizlere anlat. Dünyayı üç eşit parçaya bölüp sahiplenen leh milliyetçilerine, kongodan elleri kesik halde insanları gemilerle köle olarak taşıyan belçikalılara, kendinden olmayanı böcek olarak gören israil oğullarına anlat. Biz de aman dileyene kılıç kalkmaz. Ayrıca gittiğimiz heryeri sömürmüş olsaydık şuan dünyanın bir çok yerinde Türkçe konuşuluyor olurdu..

S

Vatan haini kanı taşımadığıma eminim. Türk soyunu yörüklerden ibaret sanmakta ayrı bi cahillik..

Semih Babaç 6 yıl

Türkün hasıyım deyipte arap ismi taşımakta ayrı bir ironi..

Semih Babaç 6 yıl

Bulgaristan'da Türk olduğumuz için ve bu kimliği inkâr etmediğimiz için öldürüldük biz senin atan deden gibi Türk elinde Türküm demek kolay. Türklüğü için can veren insanlarız. Hala da Dünya'nın bir çok yerinde Türk olduğu için can veren binlerce insan var. O yüzden çıkarma o at gözlüklerini Türklüğü de ağzına alma.

Semih Babaç 6 yıl

Ha iş görüntüyse avrupayı titreten Atilla'nın fenotipini ayriyetten kıpçakları araştır derim.

Semih Babaç 6 yıl

Faşizm değil di onu yapan. Komünist sistemdi.

Semih Babaç 6 yıl

Mutlaka çevrende vardır bulgaristan Türkü göçmen arkadaşın. Bulgar Komünist rejimini anlatsınlar sana bir gün uzun uzun.

Semih Babaç 6 yıl

Kaç kere komünist sistem de yaşadın ki.. Irk yüzünden öldürdüğü insanın haddi hesabı yok komünizmin

Semih Babaç 6 yıl

Komünizm rejim olarak kusursuz görünebilir. Ama uygulandığı hiç bir ülkeye huzur getirmemiştir. Günümüzde de görebilirsin bunu birkaç istisna hariç..

Semih Babaç 6 yıl

Doğu Bloku'ndaki kızıl terör diye araştır. Stalinin öldürdüğü milyonlarca insan var. Kafkasyadan alıp zorla cepheye sürülen insanlar. İdam edilenler kuruşuna dizilenler...

Semih Babaç 6 yıl

Montesquieu'nün çok sevdiğim bir sözü var. "Her toplum layık olduğu şekilde yönetilir." Der kendileri.. O yüzden çokta düşünmeye planlar üretmeye gerek yok. Senin ülkende derneklerde cemaatlerde çocuklara tecavüz ediliyor. İhmal yüzünden küçücük çocuklar yanarak hayatını kaybediyor. Her gün şehit veriliyor. Kaç kişi çıkıp ta bir şeyler söylüyor? Adam askerden gelmiş cıva gibi delikanlı ne iş verilse yaparım diyor çay ocağına garson almıyorlar adamı. Diğer tarafta kerimcan diye hiçbir yeteneği olmayan ibnenin biri yavşak yavşak hareketler yapıp paraları çuvalla götürüyor.

Semih Babaç 6 yıl