Eğitim sistemi bizi diğer milletlere karşı düşman mı yapıyor?

Lise boyunca aşırı milliyetçi takıldım. Resmen bir kafatasçı oldum tabiri caiz ise fakat ünide artık birşeylerin değişmeye mahkum olduğunu öğrendim. Empatiye yoğunluk verdim. Örneğin Türkler 1000bin yıldır (aşağı yukarı) Anadoludaysa Yunanlar onlardan çok önce buradaydı veya Ermeniler. Ne yazıkki eğitim sistemimiz biz odaklı olduğu için diğer ırklara milliyete düşman olarak yetişiyor. Benim görüşüm böyle ya sizinkiler?

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
40
40 CEVAP

Hiç bir ülkede bizim kadar milliyetçiliği tartışamazsınız, sistem buna müsaade etmez. Abd veya Rusya'da okulda milli marşlarını hadi bir okuma bakalım, oyüzden olay net, Türk milleti canını yakmayan hiç kimseye düşman olmadı tarihte. Ya sevecek yada defolup gideceksin...

Z

bende türküm sen kim oluyorsunda seninle aynı düşünmeyeni kovuyorsun

Gökhan Karliova 6 yıl

ayrıca ancak bir gerizekalı seçmediği şeyle övünür

Gökhan Karliova 6 yıl

Beynin yazıyı algılayamamış...O yüzden uzatmayacağım.

Zafer Aşkan 6 yıl

zafer algılamam da sorun yok tavrında sorun var burası babanızın tapulu ülkesi değil siz de kimseye ya sev ya terket diyemezsiniz bu cahilliktir. İnsan sevdiğini de eleştirebilir.

Gökhan Karliova 6 yıl

Tapusu milletimin kanı ile alındı. Düşmanlık edene düşman oluruz... Hala anlamadığın nedir? Aynı düşünmemekten kastın istediğim gibi milletine küfürde ederim, dağada çıkarım, asker polisde vururummu? Ben yazım da eleştirmekten mi bahsettim düşmanlık yapanlardan mı?

Zafer Aşkan 6 yıl

zafer bırak bu beylik lafları ben sana başta yazdım bende türküm o halde senin kadar benimde hakkım var bu topraklarda. Onunda diğerlerininde. dağa çıkan vs diyip bulandırma senin bu ya sev ya terket zihniyetin tehlikeli. Bunun devamında eleştirende gitsine döner iş. Müslüman olmayanda gitsine döner. Sen kimseye ya sev ya terket diyemezssin.

Gökhan Karliova 6 yıl

zafer komik mi? Bak kardeşim herkesin senin kadar payı var küçücük payınla milleti kovamazsın. Ha deki terör yapanlar gitsin de ama ya sevecek ya gidecek olmaz. Yarın birileride çıkıp burada müslüman çok aleviler gitsin ateistler gitsin derse ya atatürkü sevenler gitsin derse mal gibi kalırsın öyle. Gülersin o zaman. Herkes haddini bilsin. Bu üke hepimizin ve yeri gelir uğruna savaşırız yeri gelir eleştririz. Ama kimseyi kovmaya hakkımız yok .

Gökhan Karliova 6 yıl

Ya kimi kovduk be kardeşim? Adamlar barış muhabbetine şehirlerde pkk bayrakları açtı ona bile eyvallah etti bu millet. Düşmanlık edene diyorum yaa düşmanlık edene. Zaten 72 millet var ülkede. Atatürk tüm ırklar barış içinde yaşasın diye herkes Türk milleti sayılır demiş adam çıkıyor ben Türk olmak zorundamıyım diyor. Zorunda değilsin ama adam olmak zorundasın. Yani düzene karşı eleştiri hakkını silahlanıp isyan etmekte ararsan..... Gerisi malum. Anlatmaya çalıştığım bu.

Zafer Aşkan 6 yıl