Ekonomik kriz yaşanırsa ev fiyatları düşer mi?

Ekonomik kriz yasanirsa ev fiyatlari duser mi? En cok istedigim emlak balonunun patlamasi.

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
30
30 CEVAP

Millet iş bulamıyor sen ev derdine düşmüşsün helal olsun

Y

Ev sahibiyle ugrasmak da zor be kardesim. Dogru soyluyorsun da ev sahibi olmayi istemek aslinda luks bir sey degil ki. Her insan ister bunu

Mahsuni İmreoğlu 6 yıl

ekonomik krizin ev fiyatlarına etkisi olmaz bence boşuna seviniyorsun

Yavuz Yücesoy 6 yıl

Ben sevinmiyorum. Ekonomik kriz ciksa bile ev alacak param yok zaten. Krizde hepimiz fakirlesecegiz bunun bilincindeyim.

Mahsuni İmreoğlu 6 yıl

Umarım çıkar. Krizin kokusu çıksa ilk biz etkileniyoruz zaten. Yaşadığımız nereden belli

Yavuz Yücesoy 6 yıl

Tabi kriz var kriz var. Krizden ziyade yasatacagi kaosu da insan merak etmiyor degil. Ekonomimiz harika diyenlerin uretecegi savunma mekanizmalarini, haldir haldir insaat reklamlarinin iki yuzlulugunu, haber kanallarinin pokemon haberi yapisini gormeye devam edecek miyiz bunu merak ediyorum. Bazen sistem resetler, butun biriken önbellek temizlenir ya rahatlar bilgisayar bu krizde belki oyle bir sey yaratacak. Ha o önbellekte biz yok muyuz variz tabi. Ama ben artik kriz yok iddiasinin ardindaki sahte super gucuz fikrinin de anlamsizlastigi kanaatindeyim.

Mahsuni İmreoğlu 6 yıl

evet. Ne yazık ki bu halk bunu bile idrak edemiyor. Atv Haber ve Diriliş ertuğrul bir toplumun ırzına geçiyor. Ayrıca reklamlardaki emlak satışlarının fazlalığı benimde gözüme bayağıdır çarpıyor. İthal ettiklerimizin yanında milli birtek inşaat var ancak bunun da ekonomiye tek bir katkısı yok. Ne diyelim sonumuz yok bizim.

Yavuz Yücesoy 6 yıl

eğer diriliş ertuğrul izliyorsan başkan küfretme

Yavuz Yücesoy 6 yıl

Dirilis izlemem. Winter is coming.

Mahsuni İmreoğlu 6 yıl