Emily bronte Uğultulu tepeler, kitap yorumları

Ve yine yine klasikler ile devam. Ayrılmaz ikili gibi olduk:))) şaka bir yana klasikleri okumayı çok seviyorum ve biraz saçma gelebilir ama normal kitapları okuyasım gelmiyor.

com-hgcnhg1aiqwjwmg4wtu5.jpg
Ö
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
34
34 CEVAP

Klasiklerden başka kitap okumamak yanliş bir seçimdir. ozellikke gençlerin siyaset sosyoloji felsefe okumasi lazimdir. Çunku yaşadigin hayatin içerigini zorluklarini roman okuyarak fikir uretemessin. Roman hayatin fotosunu çeker. Ama siysset sosyoloji felsefe filmini yapar. Seni gokdeki utopik duşuncelerden alir yere indirir.

C

Okumuyorum demiyorum okuyorum tabiiki söylediğim cümle klasiklerden sonra başka kitap okuyasım gelmiyor. Bu benim düşüncem ben klasik okumayı daha çok seviyorum.

Özlem Durdağ 5 yıl

Edebiyatta en eski yapitlar bilimde en yeni yapitlar okunmalidir. Klasikler akip giden zaman icinde kalici izler birakan, insanlarin daima okuyorum dedigi fakat asla okumuyorum demedigi, insanin temel degerlerini işleyen yuksek yapitlardir. Ama diger eserlerede firsat vermeli. Ben genel degerlendirme yaptim, oz eleştiri yapmadim. Belki biraz demokrasi olur.

Cengiz Barıs 5 yıl