Eşcinsellik doğal bir şey midir? Doğadaki hayvanlar da eşcinsellik var mıdır?

Eşcinsellik doğal bir şey midir? Doğadaki hayvanlar da eşcinsellik var mıdır?
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
66
66 CEVAP

Eş cinsellik doğanın kanununa karşı gelmektir. Dolayısı ile doğal yani normal bir şey değildir. Bir çeşit hormonal hastalıktır. Eş cinsleri hor görmem. Aşağılamam. Tedaviye ihtiyacı olan insanlardır.

B

Kardeşim doğa ananın ilk canlıları hayvan hayvanda bile eşcinsellik var onlarda mı karşı geliyor çoğu hayvan erkek cinsini sikiyor doğru mu eşcinsellik bence değil ama doğa ana frlan panteizm yürümeyin boşa

Ozan Emuce 6 yıl

Hastalık dediğinde aklına sadece insanların gelmesi senin açından büyük bir eksik. Köpekler de kanser oluyor, odur budur bir sürü hastalığa hayvanlar da yakalanıyor. Yani hormonal hastalığı olan hayvanların olması gayet normal. He komple bir türün istisnasız alayında eşcinsellik vardır orası ayrı. O düşündürür. Bilgim dahilinde olmayan bir konudur. Belki o türün komple genetiğinde olan bir hatadır belki de başka bir şey. O durumda bilimsel olarak meseleyi incelemek gerekir. Ben herhangi bir şekilde bir şeyin tarafını tutup bir şeyler üzerinden yürümüyorum. Fikrimi söyledim sadece. Mantıklı olan bir şey söyledim. Ama sen baya taraftar bir şekilde karşına bir kitleyi alıp panteizm filan yürümeyin diyorsun. Biraz daha esnek düşünmeyi denemen gerekiyor. Hemen bir şeyleri, birilerini kalıplara koyma. Cahilliğime ver ama panteizm'i ilk defa senden duydum. Yani söylediklerim bir şeylerin etkisinde değil tamamen içten gelen öz düşüncelerimdi. Umarım kendimi doğru anlatabilmişimdir ve sen de doğru anlayabilirsin.

Bora Varçin 6 yıl

Gördüm ki bana bunu yazdıktan 9 dakika sonra sende benle aynı şeyi söylemişsin. Bunun hormonal bir sorun olduğunu yazmışsın. Önce kendi içinde hem fikir ol, sonra gel bana bir şey söyle.

Bora Varçin 6 yıl