Eşcinsellik normal midir yoksa bir hastalık mıdır?

Cinsel yönelimler; Heteroseksüellik, Homoseksüellik ve Biseksüellik olmak üzere 3 ana başlıkta toplanır. Kişinin karşı veya hemcinsinden hoşlanıp çekim hissetmesi doğal bir döngünün eseriyken pedofili normal olmayan zaten hastalık olarak kabul edilen psikoseksüel rahatsızlık durumlarıdır. Doğada heteroseksüelliğinde homoseksüelliğinde birçok örneği varken eşcinsellik için doğal değil diyen tek türün ekosistemin dolayısı ile doğanın elemanı olmayan insan olması fazlasıyla ironik değil mi?
Etik değer ve duyguları kalıplara sıkıştırmaya çalışırken yaptığı hatayı cahil kalmakla araştırmamakla saldırganlaşmakla devam ettiren Homo(!) sapienslerin pedofiliyi cinsel yönelimlerle bir tutması beklenen hareketlerinden oluyor.
Eşcinsellikte taraflardan biri sapık olmadığı sürece (ki zaten sapıklık cinsel yönelime bakmıyor) taciz veya tecavüz gözlenmezken genel özellikleri özgüven yetersizliği olan pedofili hastaları müdahaleleri yetersiz kalacak bireylerde kişisel egolarını beslerken onların korkuları ile haz duygularını tatmin ederler.

com-f55i0v8bg8bhn2y29wvr.jpg
com-1qxlh0a2l4iiyfem570h.jpg
com-tyw1p6ht8itr3eow7or2.jpg
D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
46
46 CEVAP

Psikolojim bozuldu, yeni kırbaç siparişi vereyim(!)

N