Eşcinsellik normal midir yoksa bir hastalık mıdır?

Cinsel yönelimler; Heteroseksüellik, Homoseksüellik ve Biseksüellik olmak üzere 3 ana başlıkta toplanır. Kişinin karşı veya hemcinsinden hoşlanıp çekim hissetmesi doğal bir döngünün eseriyken pedofili normal olmayan zaten hastalık olarak kabul edilen psikoseksüel rahatsızlık durumlarıdır. Doğada heteroseksüelliğinde homoseksüelliğinde birçok örneği varken eşcinsellik için doğal değil diyen tek türün ekosistemin dolayısı ile doğanın elemanı olmayan insan olması fazlasıyla ironik değil mi?
Etik değer ve duyguları kalıplara sıkıştırmaya çalışırken yaptığı hatayı cahil kalmakla araştırmamakla saldırganlaşmakla devam ettiren Homo(!) sapienslerin pedofiliyi cinsel yönelimlerle bir tutması beklenen hareketlerinden oluyor.
Eşcinsellikte taraflardan biri sapık olmadığı sürece (ki zaten sapıklık cinsel yönelime bakmıyor) taciz veya tecavüz gözlenmezken genel özellikleri özgüven yetersizliği olan pedofili hastaları müdahaleleri yetersiz kalacak bireylerde kişisel egolarını beslerken onların korkuları ile haz duygularını tatmin ederler.

com-f55i0v8bg8bhn2y29wvr.jpg
com-1qxlh0a2l4iiyfem570h.jpg
com-tyw1p6ht8itr3eow7or2.jpg
D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
46
46 CEVAP

Hayvanların doğasında hepsi var...
İnsanın doğasında da var haliyle...

A

Bak kardeşim homoseksüellik doğal bir durum değildir. Dünya sağlık örgütü bunu hastalık statüsünden modernizasyondan dolayı çıkartmışdır. İnsandan eşey kalıtımından sorumlu 2 kromozom mevcuttur ve cinsiyet bunlarla kalıtılır. Bunun anormal bir durum oluşunu hayal etmek için bu gezegenin 6 milyarının eş cinsel gibi türevlerde olduğunu düşün neslimiz tükenirdi. Bu hayvanlarda da vardır çünkü hayvanlarda hasta olabilir hormonel kalıtsal vs bir çok nedenle cinsiyet kayması söz konusu olabilir. Ama normal homo sapiens bireyi bellidir. Bunun tercih durumunda olmasına saygı gösterilir ama burada yok doğada var gibi absürd cümlelerle olayı saçmalaştırma.

Eren Akkul 6 yıl

Eşcinsel veya feminen erkeklerin beyin dizaynları normal erkek gibi değildir. Bununla alakalı makaleler var aç oku.

Eren Akkul 6 yıl

Kardeşim bence aşırı saçmalamışssın.. Ben zaten okuyarak geldim.. Bence sen okuduklarını tekrar gözden geçir ve başka makeleler de oku derim..

Adam Turkun 6 yıl

Bu arada neden homo yada neden hetero olduğumuzn tam sebebi hala bilinmemektedir..

Adam Turkun 6 yıl

1970lerde de hastalık olmaktan çıkartılmıştır.. Dünya sağlık örgütü tarafından..

Adam Turkun 6 yıl

Bu arada hayvanların %7si falan eşcinsel eğilimlidir..

Adam Turkun 6 yıl

Adam Turkun 1970 değil 1990, http://www.bu.edu/thenerve/archives/spring-2010/reviews-spring-2010/homosexuality/ bu en basit kaynak normalden farklarını göstermek için, homo buradan cinsiyeti değil latincede insanı karşılıyor, çift cinsiyetimizin temelide kalıtsal çeşitliliği sağlayarak evrimde avantaj elde etmek. Boş yargılarla konuşmamanı öneririm, sana yüzlerce makale yığabilirim kendi departmanım. Ayrıca hayvanlardaki bu durumun maksimize olduğu spesifik türlerde tür içindeki cinsiyet davranışı ve iletişim etkisinin büyüklüğü barizdir. Boş istatistiklerle gelme, trilyonlarca karıncada hayvan statüsünde milyarlarca insan da hayvan statüsünde ne bu hayvanların hepsini analiz edersin nede böyle bir istatistiksel hesabı yaparsın.

Eren Akkul 6 yıl

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3138231/ al üşenme oku BURADA normal insanı anlatıyor bak (!) prenatal dönemden postnatal döneme kadar

Eren Akkul 6 yıl

https://search.proquest.com/openview/14415858f8a0d3580fd6d31a92546ae2/1?pq-origsite=gscholar

Eren Akkul 6 yıl

http://www.pnas.org/content/89/15/7199.abstract,

Eren Akkul 6 yıl

Hayvanların ve insanların çoğunluğu zaten hetoroseksüel.. Hastalık değildir ve doğal bir durumdur...

Adam Turkun 6 yıl

Kardeşim homoseksuellikten bahsediyoruz

Eren Akkul 6 yıl

Tamam işte.. Hayvanlarda görülen ve hastalık kategorisinde değerlendirilmeyen bir durum.. Homoseksüellige neyin neden olduğunu hala bilim dünyası bilemiyor... Umarım yakın zamanda neyin sebep olduğu bulunur..

Adam Turkun 6 yıl

Heteroseksuel diyor homodan bahsediyoruz diyorum tamam işte diyo adama o kadar neden olduğunu açıklayan makale atıyorum okumuyir bunu yazıyor 1940 tan beri net çalışmalar var ama hic bakmamış ki prenatal dönemden post natal döneme kadarki etkilesimleri aciklayan makale bile var yukarda azicik okuma istegi olsa drosophila da calismalar var ... Neyse...

Eren Akkul 6 yıl

Ingilizcen yoksa mr fotograflari içeren kısımlar var ondan bile anlarsin yani anormal bir durum olduğunu.

Eren Akkul 6 yıl

Pekala

Adam Turkun 6 yıl