Eski medeniyetlere ait tabletlerde ufo ve uzaylı şekilleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Eski medeniyetlere ait tabletlerde, kabartmalarda, eşyalarda ufoları, uzaylıları, roketleri, astronotları vb. Gösteren resim, bilgi, heykeller hakkında ne düşünüyorsunuz?

com-88739xj2iwi8l6m5m31k.jpg
com-qg6kh03p84et25zyigxo.jpg
com-u3529xz4f2lkbed2p7k5.jpg
com-5eewqfyn8qdsif2h5ai5.jpg
com-zx5kkvdnjockv71qryie.jpg
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
15
15 CEVAP

Bilimadamlari bu yaratigin zeki bir varlik oldugunu ve o bôlgenin ufolar tarafindan SIKSIK ziyaret edildigi ima edilmiš...
Alman gazetesi Bild, 2007 yılı mayıs ayı Meksika

com-n8fa9lmfxffqobjd4st5.jpg

Y

Bu bir cizim mi ?

Hamide Kadırgan 6 yıl

Bu bir Fotograf...

Yasmin Turkiyem 6 yıl

Yasmin Turkiyem sekil bozuklugu olan bir hayvan olabilir mi ya da cinsi

Hamide Kadırgan 6 yıl

Bunu ceken kôylû korkudan bu varligi bogmuš...ve tam olarak ne oldugu bilinmiyor...kertenkeleye benzetmišler...

Yasmin Turkiyem 6 yıl

ilgincmis

Hamide Kadırgan 6 yıl

Modifiye edilmiş “sincap maymunu“muzun yaratıcısı Urso Ruíz, eserini şöyle tarif ediyor:“Sadece derisi yüzülmüş bir sincap maymunu. Kulaklarını çıkardım ve bulabildiğim tüm hayvanların tüylerini ve sıvılarını ilave ettim, sonra da kuruttum. Alınan tüm örneklerin farklı hayvanlardan olduğu anlaşılacaktır.” Devam ediyor:“Mario onu Maussán’a 300.000 pezoya sattı (23.000$). Dört yıl geçmesine rağmen hâlâ sahte olduğunu anlayamadılar.” Ve kendisini savunuyor:“Ben gerçek olduğunu söylemedim. Gerçek olduğunu söyleyen Maussán’dı. Buna inandı. Tüm gösteri kontrolden çıkan bir sahtecilik, yine de eserlerimden biri dünyayı ve bilim adamlarını dolaşıp testlerden geçirildikten sonra bile ne olduğu anlaşılamadığı için mutluyum. Bilimi kandırdım!” İşin tuhafı bu yaratığın bir maymun türü olduğu baştan beri anlaşılabilecekken, sanırım para ve reyting uğruna bir süre sütünü sağmaya baktılar. Kim bilir bu sahtecilikten birileri neler kazandı.

com-n3tm6qqgqcadi3wki8dw.jpg

Mehmet Çermik 6 yıl