Evlilik sözleşmesi hakkında yorumlar

evlilik sözleşmesi için ne düşünüyorsunuz?
Ş
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
37
37 CEVAP

Gereksiz.

M

O kanını iliklerine kadar emerler görürüm o zaman ben seni

Tarık Akbulak 6 yıl

Evlilik sözleşmesi yapınca emiyorlar diye biliyorum ben.

Mansur Dülger 6 yıl

Mansur Dülger Yok evlilik sözlesmesi bosanma durumunda maddi anlamda zengin olan tarafı koruma maksatlı yapılır. Senin dediğin olayı anlamadım.

Tarık Akbulak 6 yıl

Ben diyorum ki evlilik sözleşmesi gereksiz. Yorumumda da belirttim zaten. Kanımı nasıl emeceklermiş onu anlamadım?

Mansur Dülger 6 yıl

Mansur Dülger Malesef bazen çok güzel tiyatro oynanıyor. Bizzat abimin başına gelmiş bir durum. Melek gibi görünen kız imzadan sonra şeytana dönüştü bir anda. Öyle 4/5 ay sonra değil 2 gün sonra. Ama iş işten geçmişti tabi. Evlilik konusunda biraz acele ettiler ama böyle olmamalıydı. Medeni kanun normal şartlarda full kadınlara çalılışır. Tazminat, Nafaka, Evlilik sonrası Mal varlığının yarısı kadının olur. Haliyle bunu kötüye kullanan çok var. Asgari ücretle nafakasın ı ödeyemeyip hapise giren. Hapisteyken biriken borç vasıtasıyla Evine haciz gelip yeni kurduğu yuvasıda dağılan örnekler var.

Tarık Akbulak 6 yıl

O yüzden evlilik gereksiz diyorum?

Mansur Dülger 6 yıl

mansur Sana göre gereksiz olabilir. Herkes bu şekilde düşünseydi sende dahil herkes gayri resmi çocuk olurdu. Çocuk yapmakta gereksiz dersen bu konu uzar gider. Bu sözleşme zaten evliliği düşünüp kendini koruma altına alanlar için yapılır. Evlilik Düşünmüyo olabilirsin ama burda düşünenler için konusuyoruz zaten.

Tarık Akbulak 6 yıl

Gayri resmi ya da resmi çocuk diye bir şey olduğuna inanmıyorum. Attığın bir imza bir çocuğu resmi ya da gayri resmi yapıyorsa o imzanın anlamı ne? Ben evlilik gereksiz diyorum, sen ise gayri resmi çocuk olur diyorsun. Gayri resmi çocuk anlayışı evlilik anlayışının devamı zaten. Brisini kabul etmeyen diğerini de kabul etmez?

Mansur Dülger 6 yıl

Mansur Dülger Günümüz şartlarında çocuk biyolojik olarak senden bile olsa imza yoksa sana ait degildir. Ben kpss ye kayıt yaptırmıym ama sınav zamanı sıraya geçip oturayım. Bu sınav benim hakkım illa bir yere imza mı atmam gerek diyiym. Böyle bir şey Türkiye şartlarında mümkün değil. Çocuğun haklarını korumak istiyosan çok zengin de değilsen olmalı.

Tarık Akbulak 6 yıl

Ben olandan değil, olması gerekenden bahsediyorum.

Mansur Dülger 6 yıl

Olması gereken de kişiden kişiye değişir. O zaman neden burda yaşıyorsun. Paranı biriktir tanzanyaya filan git. Orda Captan Fantastik tarzı bir hayat seni bekliyor tam istedigin gibi.

Tarık Akbulak 6 yıl