Fibromiyalji Görünmez hastaları aileden psikolojik destek görüyor musunuz?

IYI AKSAMLAR, HEPIMIZIN BILDIGI UZERE, BU HASTALIK PSIKOLOJIK ETKILERDE YARATIYOR. BU SURECTE ESLERDEN, CEVRENIZDEN DESTEK GORUYOR MUSUNUZ?

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
55
55 CEVAP

Yıkmayın çoraplarını yemekte yapmayın... Yapmaya devam ettiğiniz sürece biseylerin yolunda gitmediğini sizin eskisi gibi olmadığınızı göremezler.

Z

Lütfen bir kez deneyin farketsinler her yere yetisemediginizi... Böyle yaparak hem kendinizi hirpaliyor hemde onlara kötülük ediyorsunuz... Anneler çocuklarına kıyamaz biliyorum ama size bir şey olduğunda farkına varsalar ne olur varmasalar ne olur

Zübeyde Kömür 6 yıl

Zübeyde Kömür hanim cok haklisiniz hep yapmayacağım diyorum ama yine kendimi kan revan icinde is yaparken buluyorum. Esim her ne kadar yardim etse de bi yere kadar, yeri geliyor söyleniyor, strese girip daha kotu oldugumu gorunce pisman oluyor fakat olan bana olmus oluyor. 3 oglan cocugum var, bugun sabahtan beri is yapiyorum, bitmiyor bitiremiyorum, eskiden 2 saatte yaptigim isi 4 saatte yapar oldum. Evime yardimci hanim alıyorum ama inanin yine de yetersiz kaliyor. Kaygi bozuklugu, panik atak, zona gibi hep vesvese ve strese dayali hastaliklar yasadim, sanirim su anda kulladigim ilaclarin etkisi ile daha sakinim en azindan. Su anda ortanca oglum ter icinde halimi gorup aciyinca supurgeyi elimden alip mutfagi supuruyor. Ki sabah ve oglen de supuruldu mutfak. Utu ve çamaşır da takıntılıyım, utusuz elbise gormeye dayanamiyorum, kiyafette en ufak bir leke gorunce deliyorum. Hele ki agir ataklar yasadigim donemlerde isteyipte yapamayinca daha da kotu oluyorum

Bilge Özet 6 yıl

Aynı beni tarif etmişsiniz. Evet eskisi gibi temiz ve dizenli olamıyorum tamam ama kafama takmasam yapamayınca dahada üzülüyorum.

Şenay Tozlukaya 6 yıl