Fizik tedavi ne kadar sürede etkisini gösterir?

Fizik tedavi alıyorum 8.gündeyim hiç bir değişiklik olmadı kaçıncı gün de etkisini görürüm aynı durumu yaşayan arkadaşların tecrübesinden faydalanmak isterim. Boyundan alıyorum üç fıtık ileri derece düzleşme ve kireçlenme var

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
39
39 CEVAP

slm. Bele fizik tedavi oldum fakat o titreşimi az actirirsan agri hafifliyo. İyi olcam diye cok verdirirsen agri tahamul edilmez hale geliyo. Gecici rahatlama sagliyo. Ve devlet hastanelerinde her agriyan yere olmuyo saglik bakanli bir bolge öduyor. Ee konple vücud ağriyo yok konle her yer agrimaz miş diye òdemiyo. özelden aldim o tedaviyi ama her bolge icin ayri gitmek işgence..

Y

bence siz iyi olmak istemedinz sanirim veya inanmadiniz

ALi İclal 5 yıl

siz anlamadiniz yazdimi neyse iyi akşamlar. Ben inanmasam niye gidim 15 gün benim anlatim farkli bir olay...

Yasemin Boğaç 5 yıl

benim boyun sirt bel kalca dizler komle agriyo belin sol tarafi yapan sağa bile yapmayan hastanede dusunsen her bölge icin 15 gün gitimi kiş çikar. Peki buna imkanin varmi onca gun gidip gelmeye gucun varmi deme elestir. O yaziyi ayrintili yazdim ki insanlarda sestemi bilsin diye.

Yasemin Boğaç 5 yıl

kardesim ben anladim sistem boyle ama fizik gordugun yerler den en azindan sikayetin olmazdi sana forul soyliyem ozman bol bol kaza namazlari kil rukude fazla dur sonra bak nasil olcan

ALi İclal 5 yıl

kilmadimi nerden biliyorsun sen ne ön yargili birisin. Ben orda fizik tedaviden fayda gormedim demedim az verdirirseniz daha etkili oluyo. Dedim sen bunu bile anlamamisin. Tabiki şifa rabimden de. Sen sacmaladinin farkindamisin .

Yasemin Boğaç 5 yıl

tamam bacim

ALi İclal 5 yıl