Göğüsteki kitle için ne önerirsiniz?

Gogusteki kitleleri gideren bitki veya doğal karışımlar varmı?

C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
32
32 CEVAP

Fibrokistlere karşı brokoli kürünün nasıl uygulanacağı aşağıda açıklanmıştır.

Dikkat:
Brokoliyi satın alırken ve satın aldıktan sonra da mutlaka dikkat etmeniz gereken noktalar şunlardır:

taze olmasına dikkat ediniz
brokolinin renginin yeşil olmasına dikkat ediniz, sararmış olanları almayınız
uzun müddet kullanacağınız için, 250 gramlık porsiyonlar halinde derin dondurucuda saklayınız. Hergün bir paket kullanınız.
taze olarak satın aldıysanız, buzdolabınızın normal bölümünde 3 günden fazla bekletmeyiniz. En doğrusu porsiyonlar halinde derin dondurucuda koruma altına almaktır.
derin dondurucuda koruma altına aldığınız (stokladığınız) brokoli özelliğini kaybetmeden altı ay kalabilir.
süpermarketlerin derin dondurulmuş sebze reyonlarında paketler halinde satılan brokolinin de yeşil olmasına dikkat ediniz. Fazlaca aldığınız paketleri mutlaka evinizdeki derin dondurucuda saklayınız.
aktarlarda veya bazı marketlerde brokolinin kurutulmuşu satılmaktadır, kürler için onları kullanmayınız. Kurutulmuş brokolinin, tazesine göre olan etkisi yaklaşık %15 civarındadır.


Kür: Kadınların göğsündeki fibroadenomlara (kistlere) karşı

Taze ve koyu yeşil renkli olan brokoliden yaklaşık 200-250 gram alınız ve kaynamakta olan yarım litre suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte altı dakika haşlayınız. Altıncı dakikadan sonra ocaktan indiriniz ve ağzı açık olarak ılımaya bırakınız. Yarısını sabah kahvaltısından yirmi dakika önce aç karna, diğer yarısını da öğlen yemeğinden yirmi dakika önce aç karna içiniz. Yirmibir gün hergün taze hazırlanıp içilmesi gerekir. Haşlama suyu içerisindeki haşlanmış brokoliyi tüketme zorunluluğu yoktur. Arzu edilirse tüketilebilir. Duruma göre zaman zaman kür tekrar edilebilir.

A