Göz altı morluklarına ne iyi gelir?

Oncelikle bu fotoğrafa maruz kaldığınız icin ozur dilerim.
Sonrasında annem dün gece "sen uyusturu mu iciyorsun su haline bak" gibisine konuştu. Bugun bindigim Taksici :"Abla Ayık misin" dedi. Neyse demem o ki şu gözaltlarim cok canımı sıkmaya başladı. Aksam 10 gibi yatip 6da kalkiyorum hergun is icin. Ne yapsam bu gözaltlarim gider? İşte makyajdan cok belli olmuyor ama olsnlun.

com-0nxuabop2d60sn7cvzw6.jpg
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
70
70 CEVAP

Gratiste satılan göz maskesi var. Maske dediğim krem yapıda olan bsy değil. Cırt cırtlı içinde mavi jel var. Buzdolabına koyup gözaltlarına soğuk uygularsan daha dinç görünüme yardımcı oluyor. Bende işe yaramıştı

B

Bakicam cok tesekkur ederim

Büşra Tuyji 3 yıl

ben garnier'in göz roll-on'u ve clinique prep start kullanıyordum. İkisi de harika ürünler kaldı ki garnie fiyat-performans olarak çok iyi. Bunun yanısıra çay ya da yeşil çay soğuk kompres yapabilirsin, yeşil çay içerideki kafeinde şişliği alır. Doğadan güvenebileceğin tek marka, fitoterapist bir arkadaşım onlarla çalıştığı için gönül rahatlığıyla söylüyorum. Morluklara gelince nefes alma konusunda da sorun yaşıyor olabilirsin, bu sadece yorgunluktan değil doğru ve yeterli nefes alamamaktan da kaynaklanıyor; asidik beslenme de bunu tetikliyor. Oksijen oranı bol yeşil sebzeler bunun yardımcısı. (çok vegan konusmusum ama mangal gelse şu an... Neyse) aynı zamanda bir kbb uzmanına gidip deviasyon gibi sorunun var mı öğrenebilirsin. aloe vera ve avokado da gözü nemlendirmek için en bir güzel şeyler. Eyyorlamam bu kadar.

Seray Elci 3 yıl

ha bir de genel bir check up, kan testi de yaptırabilirsin. belki bir intolerans durumun vardır. Bende mesela buğday alerjisi çıktığından beri cildim temizlendi. Neticede etki olmadan tepki olmaz, cildine üstten yaptığın herşey alt deriye inmeyecek, içerden de temizlik gerek neticede stresli ve uykusuzsun belli ki.

Seray Elci 3 yıl