Grip aşısı etkili mi?

Arkadaşlar grip aşısı hakkında düşünceleriniz nelerdir? Şartmı yoksa sakıncalımı?
İ
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
48
48 CEVAP

ne aşısı- sakının aşılardan. Gidin bir seans hacamat olun. Soğan sarımsağı tüketin bu geçiş zamanlarında. Kolloidal gümüş suyunu da araştırın derim. Yapıp kullanıyorum. Düşünenlere de yardımcı olurum isterlerse.

M

Yıne geldı hacamatcılar

Serkan Fakıoğlu 6 yıl

yeteneklerini bildiğimiz için söylüyoruz. Gençleşen kan canlanır ve hastalıklarla daha aktif mücadele eder. Ayrıca kanda istenmeyen oranların da yoğunluğu bu syede düşer. Organların üzerindeki yük de kalkar. Bilerek konuşuyoruz. Geçmiş olsun. Kolloidal gümüş suyunu gözden kaçırmayın.

Metin Saklı 6 yıl

Aynen her hastaligim var diyene hacamatla sülüğü yapıştırıyorlar:((((

K Feza Erkan 6 yıl

K Feza Erkan gidin kollarınızdan ve bacaklarınızdan kan aldırın. Bu da hacamat etkisi yapar. Varsa çevrenizde bir sağlıkçı damar yolu açabilecek, yaptırın. 1-2 çay bardağı kan aldırmanız sizleri epey rahatlatacaktır. Korkuyorsanız ilaçlarla yaşayıp organları tahrip ederek ilerde hada büyük sıkıntılarla çare aramaya başlarsınız. Ne diyim ki.. Tercihler dünyasında yaşıyoruz ve özgürsünüz.

Metin Saklı 6 yıl

Ben olabildiğince doğal organik ürünlerle besleniyorum. Yuruyus gida takviyesi bol bol gulerek bedenimi dinc tutuyorum. Hacamat herkese yapilmaz. Bir tanidigim az daha ölüyordu.

K Feza Erkan 6 yıl

emin olun hacamattan ziyade dr elinde ölen insan sayısı çok fazla. Biraz insaflı yanaşın derim. Kendinize iyi bakın. Sağlıklı/imanlı ömür dilerim

Metin Saklı 6 yıl