Hamile kadınların kullanabileceği vitamin hapları?

Selamün Aleyküm. Bir sorum olacaktı. 3.5 aylık hamileyim. Henüz vitamin kullanmıyorum. Daha önce elavit hakkında olumsuz bilgiler duymuştum. Önerebileceğiniz vitamin var mıdır acaba...

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
12
12 CEVAP

Bende hamileyken kullanmadim ama suan bebegim onalti aylik ciddi sirt agrilarim var ve bebegimde de cok fazla demir eksikligi var.. Hamileyken yeterli vitamin demir kalsium alamadigim icinmis bunlar.. Artik herkesin kendi kararo ben kime neye inanacagimi sasirmis vaziyetteyim..

U

Sizin hamilelikte vitamin ve kan eksikliginiz mi vardi, o yuzden mi dogumdan sonraki sikayetlerinizi buna bağladılar?

Selma Alerik 5 yıl

O zaman ayrintili vitamin bktirmadim ama kalsiyum kan magnezyum iyiydi.. Simdi bende demir eksikligi var bebegimde de oyle.. Bunu bagladi daha cok dr sirt agrilarim var ciddi.. Bi ara bel sikayetimde coktu ama bisey cikmadi bunu da emzirmeme bagladi..

Umre Amine 5 yıl

Değerler normalken buna baglanmasi ilginc olmuş. Kan değerleri normalken duzenli ve saglikli beslenme ile hamileligine devam eden cok fazla insan var. takip ettigimiz gruplarda da görüyoruz. Mantikli gelmedi bana, siz de kendinizi suclmayin Bebisinize de Size de tekrar gecmis olsun d vitamininize baktirin bir de. Düşük olunca cok korkunc kemik agrilari oluyor.

Selma Alerik 5 yıl

Benim dogurana kadar belim, sonra da 2 yil sirtim agridi emzirme yuzunden. Ama bi saglik sorunum yoktu. Direk buna baglamasi bence de ilginc olmus. Doktorlar bir degisik zaten ben 2 ayda bir devlet hastanesine gittim kan idrar tahlilleri icin. Bu gebelikte daha memnunum kendimden

Erdem Sasmaz 5 yıl