Hamileyim Aile sağlığı merkezinden uçak yolculuğu için rapor alabilir miyim?

Arkadaşlar merhaba, haftaya uçak yolculuğu yapacağım, yurtiçi.. Tam 28 haftalık gebe olacağım kısmetse. Firma ile telefonda görüştüm, rapor gerekmez dediler ama havaalanında sorun çıkabilir sanki. Yalnız bulunduğum yerde takip eden doktorum yok, hastaneler çok uzak ve ben yalnızım, gitmem sıkıntı. Acaba aile sağlığı merkezlerinden rapor almam mümkün mü? Ona göre asmye gideyim diyorum, hiç olmadı haftayı bir hafta küçük yadsırsam. Başına gelen oldu mu acaba? Aslında karnım çok çıkmadı, hiç sorun olmayadabilir ama kaygı işte..

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
6
6 CEVAP

Ben o haftalarda iki kez yolculuk yaptım. Sadece bilet onlıne yerinde yer seçerken kendim söyledi m hamileyim diye(çıkış yeri verilmesin diye) o zaman sormuşlardı. En son kontrolumde almıştm rapor. Sonra almadım. Feraceden sanırım belli olmayınca sormadılar. Ama aile hekimi de verir rica etseniz.

Ö

Ay inşallah yaa, gideyim de bi sorayım. Ben de bol giyiyorum belli olmuyor zaten hamile olduğum hiç.

Hatun Elarslan 5 yıl

Hatun Elarslan yani olmuyorsa belli en fazla kilo zannederler bir şey söylemezseniz:) bir de X-ray dan geçmek istemezseniz rapor alın yine de. Aklıma geldi de. Bazen ordakilerde sorabiliyor ben geçmedin ordan her ne kadar radyasyon yok deselerde cihaz sonuçta

Özlem Gülgün 5 yıl

Bi de o var di mi. Yok yok en iyisi alayım ben rapor. Çok teşekkür ederim

Hatun Elarslan 5 yıl