Hangi araba daha iyi, qashqai mi? toyota rh- mi?

Merhaba, iki seçeneğim var her ikisini de kullanan arkadaşlar deneyimlerini, olumlu-olumsuz yazarsa çok sevinirim. özellikle çevremde Ch-r modelini kullanan yok, belki buralardan birileri kullanıyordur ve beni aydınlatır. Qasqai mi? Ch-r mı? Şimdiden teşekkürler.

com-xmlwnbru0kgqoe6bbhz1.jpg
com-geoc9f9zxva8qbsr0njf.jpg
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
87
87 CEVAP

Hocam 8 yıldır toyota kullanan adamım. Kaportasından tut motoruna donanımına kadar herşeyinden memnunum. Ama toyotalardaki en büyük sıkıntı yakıt kontrolünü sağlamak zor. Otomatik şanzımanların diğerlerine nazaran boşluğu fazla ve test sürüşünde içinde daraldım. Ayrıca yalıt tüketimi ciddi anlamda yüksek hybrid olması yanıltmasın seni

K

Çok teşekkürler hocam.

Enis Erman 3 yıl

Hocam o fiyatlara çok güzel arabalar alabilirsin bu ikisine sınırlama kendini. Sonrasında üzüleceğin bir tercih olsun istemem.

Kaan Gelgeç 3 yıl

Önerin nedir hocam? Suv tarzı istediğimiz için bunlara yöneldik. Diğer Suv araçlar ya bütçemizin üzerinde ya da yakıt tüketimi fazla.

Enis Erman 3 yıl

İşin açıkçası herkes kızıyo ama tucson veya sportage tavsiye ederim fiyat performans bazında gayet başarılılar. Daha geniş ve sportifler. Sıralamam tucson, qashqai, sportage benim test sürüşlerini yapıp kararını sen ver derim

Kaan Gelgeç 3 yıl

Pekala hocam test sürüşlerini mutlaka yapacağım tekrar teşekkür ederim

Enis Erman 3 yıl

Rica ederim beni de haberdar edersen çok memnun olurum

Kaan Gelgeç 3 yıl