Hangi arabayı almalıyım? Opel Frontera, Suzuki Vitara, Toyota RAV4, Daihatsu terios

Merhaba arkadaşlar. Uygun bütçeli bi araba almaya karar verdim ama motorcuyum ve arabadan hiç anlamam açıkcası. İlerde off road yapma planım var ve köpeklerimle rahatça kamplara gidebileceğim bi araç istiyorum. Aklımda 4 araba var;
Opel Frontera
Suzukı Vitara
Toyota RAV4
Daıhatsu terıos
Kullanan veya bunlar hakkında fikir sahibi olanlar var mıdır?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
18
18 CEVAP

İlerde offroad için modifiye yapman gerekecek buyuk ıhtımalle yine içlerinde türkiye şartlarında modifiyeye en uygun seçenek vitaralar.

E

Daıhatsu terıos da var aklımda. Modifiye işini sonradan yaparım kesin değil çünkü ne yapacağım

Seren İkiz 6 yıl

Terios, vitaraya göre biraz daha konforlu sayılır. Araziye vitara çok daha uygun. Vitara Tr'de tutulan bir araç olduğu için parça vs. Sıkıntısı yaşatmaz ustasıda bol. Bütçene göre iki aracında model yılları değişiklik gösterecek. Bütçene uygun model aralıklarını belirledikten sonra bır kıyaslamaya girmek daha mantıklı olur aslında.

Evrim Gündoğan 6 yıl

Evrim Gündoğan bütçem kısıtlı açıkcası ama sürekli sanayide vakit geçirmekte istemem ya da kampa gittiğim de yolda kalmak

Seren İkiz 6 yıl

yolda kalmak her zaman olası tabi kamplarda bütçene denk gelen model yılına bakmak lazım öncelikle. Sonuçta bu araçlar senelerdir kullanılıyor. Ilk aldıgında genel bakımları vs. Hal olduktan sonra çok buyuk bır sorun çıkarmaz tabı aldıgın araç temızse.

Evrim Gündoğan 6 yıl

Evrim Gündoğan messengerdan yazdım size

Seren İkiz 6 yıl