Hangi ekonomik model daha iyidir?

Sağlık hizmetlerinin bedava olması ve eğitime önem verilmesi yönünden iyi bir ülke ama özel sektörün yetersizliğinde böyle durumlar ortaya çıkabiliyor. Siz ne düşünüyorsunuz ? (video silinmiş)

L
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

komünizm fakirlik demek diyecektirler. Oysa hiç hir kadın sevdiği erkeği orada mesleği ve parası için yargilamaz. Babası da doktor aramaz. Herkes eşit. Uluslar arası abluka ve ambargolar olmasa belki durum o kadar kötü olmayacak. Kansere ilk aşı ve tedavinin olduğu memleket ve özgürlük te herkes özgür. .

A

Nah ozgur devlet uyusturucu ve karaborsa ile mucadele edemez duruma gelmis, devlet orada yonetilmiyor idare ediliyor ayrica insanlar adalet hukuk ve insan haklari yonuyle esit olmali bu zeki insanlar aptal insanin esit oldugu anlamina gelmemeli zeki insanlara odul vermezsen bilim gelismez odul mekanizmasi onemli

Zeyit Kömüşcü 6 yıl

Fikir özgürlüğü yok. Tek parti var. Grev yapma hakki yok. Tv gazete kuramazsin. Rejimi eleştiremezsin. Ulke disina cikamazsin. Ülke icinde bile sehir değiştiremezsin. Ulkeyi tek adam ölene dek yonetti sonra da kardesine devretti. Hanedan var. Ve sen bu ülkede özgürlük var diyorsun. Ölme özgürlüğü mü?

Volkan Kaynar 6 yıl

volkan bizim gibi ülkelerde basın özgürlüğü mü var? Yeşil pasaport çıkardık 2007 de. Halen bir yere gidemedim. Bu ozgurlukmu? Ayriyeten orada bildiğinin aksine seyahat özgürlüğü var. Ve bedava. Taksiler paralı.. Birde dört dörtlük bir rejim değil tabii fakat savunduğun rejimde sozde ozgursun...

Ali Salık 6 yıl

ben türkiyenin rejimi iyi mi dedim. Türkiyede sorunlar var o zaman kübada da olabilir mi? Sen özgürlük var dedin ben de yok diyorum. Sen de biliyorsun kübada özgürlük yok. Ne basın özgürlüğü var ne kuvvetler ayrılığı var ne siyasal haklar var. Sıfır. Her şey partiye bağlı. Sıradan insanların söz hakkı yok.

Volkan Kaynar 6 yıl

Raul, Fidel ve ernesto ile dağlarda savaşan gerillaydi. Hanedan diyor ya.. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak bu işte.

Tacettin Yrdr 6 yıl