Hangi internet servis sağlayıcıyı önerirsiniz? fiyat/performans

Selam. Evimde ki ttnetin taahhütü bitiyormus 1-2 güne. Tavsiyeleriniz nedir fiyat performans açısından? Ev Bursa merkezde. Selam.
K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
31
31 CEVAP

Turknetten memnun kalmazsak nasıl kapattırıyoruz? Müşteri hizmeti numaraları kaldırılmış. Geçmeyi düşünüyorum ama iptal etme konusu beni düşündürüyor.

Y

İnternet te adres. Fax no ve dilekçe örneği vardı. Dilekçeyi doldurup fax çekiyorsun. 24 saat içinde işleme alınacak 7 gün içinde iptal işlemi tamamlanacak. Sana sms ile bilgi veriyorlar

Hayrullah GökSu 6 yıl

Türknet sadece müşteri hizmetleri açısından sıkıntılı şu ana kadar. Ben başvurdum 1 ay önce, modem hat ile uyumsuz olduğundan dolayı kullanamadık 2-3 hafta. Farketmemiz zaman aldı çünkü müşteri hizmetleri yardım etmedi. Cumartesiden beri kullanıyoruz, 34 Mbps hız veriyo, akn yok. Memnun kalmaman için bir sebep yok yani bence

Ogün Yelmen 6 yıl

Arıza vardı 6 günde bakmadılar. Kızdım bunu gönderdim. Daha ne iptal eden var ne arayan arızayı ustaya çözdürdüm. Arıza düzeldi diye aradılar, ben yaptırdım kardeşim kendim elektrikçi çağırıp dedim. 6 gün indirim tanımlıyoruz dediler geçti gitti İptal dilekçesinin adı yok :))

com-uqimwzoelc7ve599liey.jpg

Kerim Acunal 6 yıl