Hangisini almalıyım? Redmi 4X, P9 LiteJ7 Prime, Desire 10 Lifestyle, HTC One A9s

Arkadaşlar merhaba, yardıma ihtiyacım var, yüksek müsaadenizle direk sadede geliyorum. Alacağım ancak bütçem zaten baya kısıtlı ve aşşırı yüksek beklentilerim yok telefondan: Fotoğraf&video, oyun dışı uygulamalar, müzik.
Xiaomi Redmi 4X → 689TL (Evo) - 988TL (KVK)
Huawei P9 Lite → 1029TL (Huawei TR)
Galaxy J7 Prime → 1091TL (Delta)
Desire 10 Lifestyle → 1068TL (HTC TR)
#HTC One A9s → 1185TL (Delta)
Versustur donanımdır vb biraz araştırdım ama kafalar hala çok karışık. telefon değiştirmeyi sevmediğimden ne alıyorsam onunla kalayım istiyorum. Sizce hangisi? Neden?

com-dr8ln8etv51q5joj3bw4.jpg
N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
48
48 CEVAP

Ithalatci garanti yani delta garantiye hic bulasma derim. Biz bu isin icerisindeyiz ve onlar kâr etmek icin herseyi yapiyorlar. Delta garantisi olan telefonu alma bence.

O

Ne gibi içindesiniz acaba?

Neriman Snr 6 yıl

Abim teknoloji magazasinda musteri hizmetleri yoneticisi. Delta servisindekiler sorunlu olmayan parcayi sorunlu olarak gonderiyorlar. Garanti dahilinde gonderseniz bile sivi temasi diyip suçu sizin uzerinize atiyorlar ve bunu kendilerinin yaptigini acikca bize beyan ediyorlar. Sadece baska insanlarla yorum yapmiyorum bizzat cevremde de ayni seyleri yasadilar.

Oguz Tanrıseven 6 yıl

Oguz Tanrıseven Teşekkür ederim bilgi için. Peki evo ve kvk hakkında da bir dünya şikayet gördüm ama nedir ne değildir bilemedim çünkü kvknın elini atmadığı çok az şey var sanırım. Ondan ne derece doğru anlamadım. Sizin bu ikisi hakkında bir bilginiz var mı?

Neriman Snr 6 yıl

Kvk cok genis bi servis kvk nin sikayet cok olmasi normal ama sikintili bir servis degil kvk. Ama evodanda uzak dur. En az delta kadar sikintili bir firma onlarda.

Oguz Tanrıseven 6 yıl

Yani alacaginiz telefon kvk olsun iclerinden. (Tavsiye)

Oguz Tanrıseven 6 yıl