Hangisini almalıyım? Redmi 4X, P9 LiteJ7 Prime, Desire 10 Lifestyle, HTC One A9s

Arkadaşlar merhaba, yardıma ihtiyacım var, yüksek müsaadenizle direk sadede geliyorum. Alacağım ancak bütçem zaten baya kısıtlı ve aşşırı yüksek beklentilerim yok telefondan: Fotoğraf&video, oyun dışı uygulamalar, müzik.
Xiaomi Redmi 4X → 689TL (Evo) - 988TL (KVK)
Huawei P9 Lite → 1029TL (Huawei TR)
Galaxy J7 Prime → 1091TL (Delta)
Desire 10 Lifestyle → 1068TL (HTC TR)
#HTC One A9s → 1185TL (Delta)
Versustur donanımdır vb biraz araştırdım ama kafalar hala çok karışık. telefon değiştirmeyi sevmediğimden ne alıyorsam onunla kalayım istiyorum. Sizce hangisi? Neden?

com-dr8ln8etv51q5joj3bw4.jpg
N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
48
48 CEVAP

Xiamio Evo nedir, yani garanti mi Evo??

H

Evet garantiyle ilgili.

Neriman Snr 6 yıl

Nasıl oluyor Evo acaba,

Hakan Sazoğlu 6 yıl

Çok ucuzda

Hakan Sazoğlu 6 yıl

İşte xiaomi'nin türkiye distribütörü yok. O nedenle teknik servise gitmesi için garanti verebilecekleri bi yer lazım. Evo bir şirket, KVK da bir şirket, Delta da. Garanti kapsamında bir şey olduğundan bunlara gönderiyorsun.

Neriman Snr 6 yıl

Ya garanti adı altında ithalatçılar var ama sözde garanti gibi geldi

Hakan Sazoğlu 6 yıl

Bir araştırın google'dan isterseniz. Büyük bir şirket aslında ama şikayet çok. Fakat KVK için de bir sürü şikayet var. O nedenle kafam karıştı. Sizin modelin garantisi nasıl veya nedir?

Neriman Snr 6 yıl

Ben yurt dışından aldım bu ithalatçı lar garantisi hoşuma gitmedi. Tabiki on yargim vardı ama hiç bı sıkıntı yaşamadım zamaninda 850 TL verip cinden aldığım telefonu hala kullanıyorum.

Hakan Sazoğlu 6 yıl

E siz garantiyi nasıl kullanıyorsunuz yurtdışından aldıysanız?

Neriman Snr 6 yıl

Yani ithalatci garantisi yok gibi bişey o yüzden Çin'de yaşayan arkadaşıma sipariş ettim. Bişey de olmadı telefona, ben de garanti takintiliydim ama sistemin işlemediğini görünce böyle oldu, ben de 4x de var note 4 de

Hakan Sazoğlu 6 yıl