Hayattan zevk almayan, yıkılmış biri nasıl hayata geri dönebilir?

Arkadaşlar hayattan zevk almayan, yıkılmıs ve ayaga kalkmayı bir türlü başaramayan insana ne yapmasını önerirsiniz, nasıl yşamaya başlayabilir??? Faydalı tavsiyelerinizi paylasırsanız memnun olurum..

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
119
119 CEVAP

Burda sana bir dua ögretirdim. Ama kötü niyetle kullanırlar diye söylemiyorum. Duadan da vazgeçme karanlıkta sonra ışık vardır.

A

Duanin kotu niyeti yoktur. Allah izin vermedigi surece dua ile kotuluk yapilamaz. Buyu varsa isin icinde o zaten kotudur. Her seyin basi bismillah dedin mi butun sikintilar hayra doner. La ilahe illa ente subhaneke inni kuntum minezzalimin demek sikintilari giderir.

Zaim Memiç 6 yıl

Duanın kötü niyeti yoktur. Ama kötü niyetli insanlar var beni söylediğim duadan farklı

Aydın Oksun 6 yıl

Büyü şirktir. Allah bizi ondan korusun.

Aydın Oksun 6 yıl

Amin

Zaim Memiç 6 yıl

Borçlu bir işyeri açtığını düşün ışyeri para kazanıyor ama senin cebine para girmiyor. Çünkü seninborcun var borç ödenmeden cebe para girmez. Sende yaptıklarının için sıkıntı çekersin. Eğer sabr edersen felaha erersin. Dünya rahat yeri değildir inanlar için mutlaka imtihan edileceksiniz. Annenizle babanızla sevdiklerinizle evlatlarinizla mallanizla sabr edenleri mujdele onlar and cennetlerinde olacaklar. Hiçbir zaman bizim dediğimiz olmaz Allah 'ın dediği olur. Onun için üzülmeyin Allah sana hoşnut olacağın şeyi sana verecektir. Rabbim seni terk etmedi. Müminler birbirine dua eder. Rabbim kimin ne sıkıntısı varsa gidersin.

Aydın Oksun 6 yıl

Başımıza gelen şeyler günahlarımızdan dolayı mıdır diyorsunuz yani?

Ipek Çaput 6 yıl

Sunu iyi bilmek lazim rabbimizin herşeyin uzerinde tek oldugunu ve Onun gucunun sonsuz oldugunu idrak etmeden basimiza gelenleri hep kendimizden buluruz. Bu dunyada hersey rabbizin imtihani iyilik de kotuluk de bazimizi iyi ile bazi'mizi kotu ile bazi'mizi fakirlik ile bazi'mizi zenginlikle Ama ahirette basimiza gelen herşey dunyada yaptiklarimiz dan dolayi ne bir fazla ne bir eksik

Zaim Memiç 6 yıl

Hayır herşey gunahlarimizdan değildir. Herkes kendi hesabını çok iyi bilir.

Aydın Oksun 6 yıl