Hepatit b hastalığına ne iyi gelir?

Hepatit b hastalığına ne iyi gelir?
Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
26
26 CEVAP

MAYDONOS KÜRÜ 1/2 litre kaynamakta meydana gelen suya 10-12 tane maydanozu ilave ediniz. Suyu ağzı kapalı olarak hafif ateşte üç dk haşlayınız. Soğuduktan daha sonra suyunun yarısı erken kahvaltısından 1/2 saat önce ya da kahvaltıdan en az bir saat daha sonra öbür yarısı da akşam yemeğinden 1/2 saat önce ya da akşam yemeğinden en az bir saat daha sonra içilir. Her gün kıtır olarak hazırlanması gereklidir. Akşam içilmesi amaçlı kalan öbür yarısını mutlaka buzdolabında savunma altına alınız. Maydanoz kürü amaçlı çeşitli tarifler de mevcuttur.

Hepatit B'ye karşı lavanta kürü

Lavantanın içerdiği etkin Maddelerin kendine özgü bir sistematiği var ve bütün karaciğer metabolizmasını mucizevi bir biçimde düzenleyebiliyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, lavantanın hepatit B ve Hepatit tedavisinde bir çare meydana geldiğini öne sürerek, lavantadaki etkin maddelerin karaciğer kanserine neden meydana gelen Hepatit B ve C virüsünü baskı altına aldığını söylüyor. Prof. Saraçoğlu'na göre; lavanta Hepatit'i karaciğerden tamamı ile atamıyor, fakat yılda bir uygulanacak lavanta kürü ile sağlık sorunu baskı alt kısmında tutabiliyor. Lavanta kürü uygulayanların karaciğer ölçümlerinde, kısa sürede belirgin bir iyileşme gözleniyor.
İbrahim Saraçoğlu Hepatit B

Lavanta, en az 14 tane sedatif özelliği meydana gelen etkin madde içeriyor. Aroma terapide kullanılan çoğu bitkiden bir tanesi meydana gelen lavantanın kullanım sebeplerinden bir tanesi budur.

Virüsler bastırılıyor. Lavantanın içerdiği etkin maddelerin kendine özgü bir sistematiği var. Bütün karaciğer metabolizmasını mucizevi bir biçimde düzenleyebiliyor. Karaciğer metabolizmasının sağlıksız çalışmasından ötürü büyüyen Enzim değerlerinin kısa zamanda kontrol altına alınmasında ve bir daha kısa zamanda normal değerlerine inmesinde, lavanta kürü bulunmaz bir nimet. Bilhassa Hepatit B ve Hepatit C virüslerinin aktive olabilmelerine karşın, karaciğer metabolizmasının sağlıklı çalışmasını ve kuvvetli kalmasını sağlayabiliyor. Böylelikle virüsler bastırılarık hizmete geçmeleri önlenmiş olabiliyor. Lavanta kürü, bu virüslerin karaciğer dokusunda kansere ya da siroza dönüşme riskine karşın da mükemmel bir önleyici rolünün olabileceği gerçeğini de meydana koyuyor. Karaciğer metabolizmasının itinalı çalışmasında, lavanta çiçeklerinde yer alan 1,8 cineole, Delta3- carene ve herniarin ağırlıklı olarak etkin varken, yaprakların içerdiği beta-pinenede karaciğer enfeksiyonuna karşın adeta naturel bir antibiyotik olarak vazife yapmaktadır. Benzer zamanda lavantanın yapraklarında yer alan bornyl - acetate etkin maddesi de antiviral olarak vazife yapmaktadır. Lavantanın gerek çiçeklerinde gerekse de yapraklarında moleküler yapıları ve etkin özellikleri açısından birbirlerinden tamamiyle çeşitli maddeler bulunmaktadır. Bu amaçla kullanılacak lavantanın, 1 seneden fazla miktarda beklememiş olmasına itina gösterilmelidir. Aktarlardan alınacak lavantanın yalnızca çiçeklerinin değil, eşit oranda yapraklarının da yer almasına itina gösterilmelidir. Lavanta yağı daha etkin olur düşüncesi ile şüphesiz kullanılmamalıdır. A

A