İktiyozis vulgaris hastasıyım çürük raporu alabilir miyim? (balık pulu derisi)

ben ıhtiyozis vulgaris hastasiyim yaşım 20 askerdeyim suan aşırı kaşınma var bunun için çürük raporu alabilir miyim

com-vtrwe0mxyy6os76l7q3e.jpg
K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
26
26 CEVAP

Alabilirsin, hatta askeriyeye gittiğin zaman direk muaf olman gerekiyordu

F

Çoğalma yeni başladı

Kemal Armand 6 yıl

Hastane izni al, zaten doktorlar çözemez gataya yönlendirir muaf olursun

Fırat Gulbuz 6 yıl

Internetten baktım tedavisi yokmuş kardeş sadece nemli hava

Kemal Armand 6 yıl

Bide aksi gibi hakkaride askerlik yapıyorum

Kemal Armand 6 yıl

Hakkari neresinde

Fırat Gulbuz 6 yıl

Çukurca

Kemal Armand 6 yıl

Bununla çürük falan alman imkansız. Arkadaş makara yapıyor galiba

Fırat Günez 6 yıl

Tedavisi olmayan cilt hastalığı

Kemal Armand 6 yıl

Kardeş sen hayatında askerliğe dair ne yaşadın da kendince imkansız diyorsun, kaç tane çürük alan asker gördün? Ne gördün sen anlat bakayım

Fırat Gulbuz 6 yıl

Bulaşıcı mı? Herhangi bir iş yapmana engel mi? Çürük almak öyle kolay değil

Fırat Günez 6 yıl

Tartışma falan için yazmadım ben bilirim ben gördüm de demedim. Senin yaptığın askerlik kadar bizde yaptık illaki bizim de bildiğimiz bişeyler vardır saygıdeğer bilgili kardeşim.

Fırat Günez 6 yıl

Arkadaş burda 3 ümüz birbirimizi ekleyip bir konuşma postu açalım aramızda. Sonrasında arkadaşa hemen pazartesi revir yazdıralım bakalım sonuc ne olcak. İstersen sonuna bir iddada koyalım ?

Fırat Günez 6 yıl

Yanma ve kaşınma oluyor hareket edince

Kemal Armand 6 yıl

Yok canım kardeşim o işler öyle kolay değil. Ne hasta adamlar var askerliklerini bitirttiriyorlar. Gönül isterdi ki alasın ama maalesef.

Fırat Günez 6 yıl

Hayırlısı

Kemal Armand 6 yıl

Kendini ne ile yarıştırıyorsun ben hala onu anlamadım. Çürük alması imkansız demeni neye bağlıyorsun? Dur da adam revire çıksın hastalığını anlatsın ondan sonra konuş. Benim bot giyemeyen arkadaşım kapıdan muaf alıyor. Askerliğe başlayıp 3 ay kala gözden muaf kalıyor. Cilt rahatsızlığı olup ta çürük alan bildiğim iki arkadaşım var sadece. Kesinlikle alırsın veya imkansız alamazsın bu arkadaş makara yapıyor demek nedir?

Fırat Gulbuz 6 yıl

Senin gibi biriyle kesinlikle yarıştırmam bundan emin olabilrsin Hatta askeriyeye gittiğin zaman direk muaf olman gerekiyordu demenden zaten senin nekadar bilgili olduğun askerliğe dair cok şeyler yaşadığın belli oluyor. Bu arkadaş bu rahatsızlıkla çürük alsın senden özür dilicem varsa bir isteğinde yerine getircem bul beni ara beni yiğidim !

Fırat Günez 6 yıl

Fırat Gulbuz benim bi arkadas duvarlari yumrukluyormus 5 ay sonra curuk vermisler. Ben sansliydim bedelli yaptim. Askerlik vatan borcu masalini gecsinler, o savas ciktiginda olur. Sacinin teline zarar geldiginde yuregi hoplayan analarimiz bizi askere yolladiginda kopek muamelesi yapiyorlar. Neyse konusmiyim daha fazla. Keske zorunlu askerlik 1 ay olsa, o da silah kullanmayi bilsin yeter

Kağan Teker 6 yıl

eskisi kadar zor değil arkadaşlar alınıyor artık 3 gun once arkadaşım aldi 2 ay askerlik yaptı benden önce terhis oldu adam şafak 2

Murat Gapgarra 6 yıl

Güzel kardeşim ben 15 ay yaptım. Devre kaybı gittim polislere askerlik muaf olmadan 4 ay önce teslim olmuştum. 4 yazıcıydık 2 si polis memuru arkadaş. Biz atış eğitimlerine bile gitmiyorduk. Bu iki polis arkadaş astsubayla tartsmasa acemi birliğinde hic atış eğitimi almadan usta birliğine gidecektik. Hepatitli adamlar gördüm sadece yemekhanede calısmasını yasakladılar, sara hastaları git es ese dinlen falan. Adam Bingöl de çatışmadan geliyor kekeme olmuş pskolojisi bozuk 1 ayda ktm de bekletiliyor bırak cürük vermeyi.

Fırat Günez 6 yıl

Fırat Günez ktm deme bana cinlerim tepeme cikiyo

Kağan Teker 6 yıl

Benim bedelliye 30 bin saymamin nedenidin o ktm ler

Kağan Teker 6 yıl

Bu yaşıma geldim ktm kadar iğrenç bir yer görmedim 1 hafta kaldım deliriyordum

Fırat Günez 6 yıl

Erzurum ktm bu arada

Fırat Günez 6 yıl