İltihaplı eklem romatizması için ne önerirsiniz?

İltihaplı eklem romatizması için ne önerirsiniz?
C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
38
38 CEVAP

HARPAGO (ŞEYTAN PENÇESİ KÖKÜ) ile yapılan KLİNİK ARAŞTIRMLARDAN birkaç önrnek;
Araştırmalar: 1953 yılından günümüze kadar Harpago kök ekstresi veya bu ekstreden yapılan hap ve drajelerle binlerce sırt, omuz, boyun, bel, kalça ve diş ağrıları, artroz veya artrit (eklem iltihaplanması) rahat*sızlıkları olan hastalar üzerinde modern klinik araştırmalara yapılmıştır. Bu araştırmaların hemen hepsinde hastaların hemen hemen tamamı bu rahatsızlıklardan kurtulmuşlardır. Birkaç önek;
1) Kill Üniversitesi Ağrı kliniği (Schmerz kliniği) tarafından 63 hasta üzerinde günden 2 defa bir Harpago hapı, 4 hafta süreyle verilmiş ve hastaların %83,8 oranında rahatsızlıklardan kurtuldukları görülüştür. (ZP. 01.00.18)
2) Berlin’de 13 doktor gözetiminde sırt ve bel ağrıları olan 117 hasta üzerinde tedavi denemesi yapılmış ve hastaların iyileştiği tespit edilmiştir. (ZP. 01.00.21)
3) Freiburg Üniversitesinde kadın doktor Chrubasik tarafından ro*ma*tizma ağrıları olan toplam 50 hasta üzerinde Harpago hapı ile üç ayrı grupta tedavi denemesi yapmış, hastaların 6 ay içinde iyileştikleri görülmüştür. (ZP. 06.99.330)
4) Fransa’da artroz (eklem bozulması) ve artrit (eklem iltihaplanması) olan toplam 800 hasta üzerinde 6 ay süren tedavi denemesi yapılmış ve hastaların iyileştiği görülmüştür. (ZP. 5.98.290)
5) Kronik sırt ve bel ağrısı ile akut ağrıları olan 118 hasta üzerinde kadın doktor Chrubasik ve ekibi Harpago hapı ve drajesiyle 4 hafta süren tedavi denemesi yapmışlar ve hastaların iyileştiğini tespit etmişlerdir. (HV. 3.97.65)
6) BFARM (Federal Alman ilaç kontrol merkezi) tarafından bel, sırt, boyun, omuz, kalça ve diz ağrıları olan 1024 hasta üzerinde Harpago ekstresinden elde edilen hapla (R…) tedavi denemesi yapılmış ve hastaların %82 oranında iyileştiği tespit edilmiştir. (Nhp. 05.00.806)
7) Kendi tecrübem; İş yerindeki çok soğuk hava ve hava cereyanı insanların ceketli veya kazaklı çalışmalarına neden oluyor ve adeta donuyorduk. 02.02.01’de Harpago kök çayı içmeye bşladım ve hemen üzerimdeki uyuşukluğu attım ve terlemeye başladım. Ayrıca kişideki yorgunluk, dermansızlık, halsizlik ve uyuşukluğu ortadan kaldırır. (06.05.01)
Tesir şekli: Ağrıları dindirici, iltihapları önleyici, ödemi önleyici, safra akı*şını ve düzenini sağlayıcı, iştah açıcı ve romatizmayı öneyici özel*lik*lere sahiptir

Kullanılması:
a) Araştırmalara göre başta; artroz, artrit, romatizmanın neden olduğu sırt, bel, omuz, boyun, kalça ve diz ağrılarına, sabah uyuşukluğu, kas romatizması, behçet hastalığı, sistemik lupus, omurların deformasyonuna (ankilozan spondilit, spondylosis deformans, omurların yapısının bozulması ve kemiklerin erimesi) ve poliartritisi? E (birden çok eklemin iltihaplanması, şişmesi ve ağrıması ) karşı kullanılır.
b) KomisyonE? Nin 02.03.1989 tarih ve 43 nolu ve de 01.09.1990tarih ve 164 nolu Monografi bildirilerinde bşta; eklem rahatsızlıkları, iştahsızlık ve hazımsızlığa karşı kullanılır.
c) Halk arasında sindirim rahatsızlıkları, behçet hastalığı, kan hastalıkları, ateş, iştahsızlık, artroz, artritis, alerji, safra, karaciğer ve böbrek rahatsızlıklarına karşı kullanılır. Baş ağrısı, nevralji (sinirsel ağrılar(, yorgunluk, halsizlik ve dermansızlığa karşı kullanılır.

Açıklama: Lanhers ve ekibi bitki kökünün iltihapları önleyici özelliğinin birleşimindeki polisakkaridlerden ileri geldiğini tespit etmiştir. Buna göre Arachidon asitten lipohsygenas ve zyklogenaz enzimlerinin prostaglandin veya leukotrin oluşturmasını engellemektedir. Aşırı miktardaki prostaglandin ve leukotrin özellikle eklemlerde ve kaslarda kızarma, iltihaplanma, şişme ve ağrıya neden olurlar. Harpago kökü ve ilaçları bunu önler. Harpago kökü bir yan dan romatizma rahatsızlıklarına diğer yandan mide-bağırsak rahatsızlıklarına karşı etkili olarak kullanılabilir. Çünkü birleşimindeki çok acı maddeler mide ve bağırsak rahatsızlıklarını iyileştirir ve hem de safrayı artırır. Birleşimindeki Harpagosid ve türevleri ise romatizma türlerini iyileştirir.

İ

Nereden bulucaz

Hülya Uysal 6 yıl

http://Www.gokcekmarket.com/

İbrahim Cinser 6 yıl

Evet ben de İbrahim Cinser diyorum ürünleri iyileştiriyor dikkatli kullanılınca deneyin diyorum geçmiş olsun

Gül Ogur 6 yıl

Benim Annem dede aynı rahatsız lik var ama böbrekler ide rahatsız bol bol su icmesi gerekiyor son evresindeymis bu gökcek romatizma haini icrbiliemi

Elmas Okutan 6 yıl