İnsanlar köpeğimden korktukları için maske takmam gerekiyor, nasıl bir maske almalıyım?

Merhaba arkadaşlar oğlum bir yaşına girmek üzere normalde gerçekten zararsız bir köpek lakin dışarı çıktığımız zaman insanlar ürküyor ve bana maske takmam gerektiğini söylüyorlar. Normal bir maske kullanmak istemiyorum görseldeki gibi bir maskeyi Türkiye de satın alabileceğim bir site bilen var mı acaba inanın çok araştırdım lakin bulamadım.

com-jopzn3if6rxwbkh5h0yh.jpg
com-jjjfs4t3t2ngzk6e52dp.jpg
com-9qkvx0e5ntpxaxuhuia5.jpg
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
50
50 CEVAP

Ağızlık olarak bunu kullanabilirsin.. Tasma kayisina bağlı bir aparatı var ve hayvan atak yapınca kasiliyor.. İkinci olarak kulaklar konusunda soruları olan arkadaşlar.. Draathar, rotwailer, doberman, doğu, pitbull vs cinsi köpeklerde kuyruk ve kulaklar kesilir çünkü, tüy yapısı hayvanın cildini koruyamayacak derecede ince olduğu için hayvan kulübe çalı vs etrafında kafasını kuyruğunu salladiginda kan kaybından ölmesine neden olabilecek yaralanmalara yol açabilir.. Onların sağlığı için kesilmekte.. Not: Bilinçli olan yetiştiriciler en azından bu sebeple kestirmekte ..

com-nu4vbeg8lvlhholoputl.jpg

N

Bi gaflete düşüp denemiştim yerden bir şeyler yemesin diye. Çok mutsuz olmuştu. Psikolojik olarak ağızlığa benzer bi etki yaratıyor

Didem Gürel 6 yıl