İnsanlar köpeğimden korktukları için maske takmam gerekiyor, nasıl bir maske almalıyım?

Merhaba arkadaşlar oğlum bir yaşına girmek üzere normalde gerçekten zararsız bir köpek lakin dışarı çıktığımız zaman insanlar ürküyor ve bana maske takmam gerektiğini söylüyorlar. Normal bir maske kullanmak istemiyorum görseldeki gibi bir maskeyi Türkiye de satın alabileceğim bir site bilen var mı acaba inanın çok araştırdım lakin bulamadım.

com-jopzn3if6rxwbkh5h0yh.jpg
com-jjjfs4t3t2ngzk6e52dp.jpg
com-9qkvx0e5ntpxaxuhuia5.jpg
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
50
50 CEVAP

Sen bu maskeyi takarsin gerzegin tekinin cocugu korkar takar sana kafayi bi sikayetle alirlar köpeği hicbir sey yapamazsin. Tabi eger karnede mix yazmıyorsa. Evet 2017 yılında hala dogolari pitleri saldirgan sananlar var.
Imi inlir tihlikili cinslir diyeceer icin not; dunyada en çok ısırma vakasi chihuahualara aittir. Yuzlerce kopekle sokak beslemesi yaptim içlerinde terk edilmis dogodan pitbula corsoya her cins vardi biri bile saldirmadi. En cok saldırmaya çalışan hep terrierler oldu.
Not2; saldirgan irk diye bir sey yoktur, saldirganlik bir irk ozelligi degildir. Inatcilik, oyunculuk vs irk ozelligidir. Pitbullari siz hep pisliklerin elinde gördüğünüz icin size öyle geliyor. Bundan 20 yil sonra pressa canario ya taksalar kafayi o zaman pitbullari unutup aa canariolar cok saldirganmis diyeceksiniz.
Arkadasim sen de takma şöyle seyler gercekten bir sikayete bakar ölene dek alamazsın kopegini.

Z

Adamm +1

Ozan Ermenek 6 yıl

Tüm dünya cahil tüm dünya aptal onca veteriner onca bilim insanı bu hayvanın satışını yasaklıyor fakat siz 2 tane aşı yaptınız diye hayvanlar uysal oluyor doğru mu anladım

Buğra Onatlı 6 yıl

Tum dünya mi yasaklamis dogoyu piti sgshsjsj

Zeynep Hezer 6 yıl

Bir veteriner adayı olarak sakınca görmüyorum hade bakalım şfjsldkdkdkdkd

Mevlud Köpürtaş 6 yıl