İnsanlarda tahammül edemediğiniz şey nedir?

İnsanlarda tahammül edemediğiniz şey nedir?
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
100
100 CEVAP

Selingül Budaklı Siz de tahammül edemediğiniz şeyleri açıklar mısınız, çok merak ettim.

A

Irkçılık, duyarsız insanlar, ben biliyorumcular, ağır abi takılanlar, namus bekçileri, bir tartışma içindeyken karşı tarafa sürekli saldırgan dil kullananlar, küfür, nezaketsizlik bir sürü varmış ya

Selingül Budaklı 6 yıl

Katılıyorum ne yazık ki burada bile böyle insanlar karşımıza çıkabiliyor. Ben öğretmen olacağım için sabır yönünden kendimi geliştirdim ve bir noktaya kadar tahammül edebiliyorum. Peki siz böyle insanlara karşı nasıl tepkiler veriyorsunuz ?

Ahmet Dnçr 6 yıl

Normalde çok sabırlı bir insandım inan hep alttan alır güzellik ve içtenlikle bir şeyleri anlatmaya çalışırdım ancak artık iyi niyetimi elimden aldılar galiba artık anlatıyorum anlamıyorsa ya ölü taklidi yapıyorum ya da bir daha muhattap olmuyorum. Çözüm mü? Değil. Fakat başka çare yok galiba.

Selingül Budaklı 6 yıl

Bence anlatmaya çalışmaya devam etmelisin. Ben yaptığın yorumları hatırlıyorum, kendini iyi ifade eden ve karşı tarafa mantıklı argümanlar sunan bir yorum tarzın var. Umarım çabalamaya devam edersin, karşı taraf anlamıyor gibi yapsa da diğer insanların, yaptığın yorumlardan epey bir şey öğrendiğine eminim.

Ahmet Dnçr 6 yıl

Çok teşekkür ederim sadece sosyal medya için demedim genel anlamda bir tükenmişlik sendromu var

Selingül Budaklı 6 yıl