İş kazasında iş veren ve sebep olanlardan şikayetçi olursam sonuç ne olur?

Selam iş kazalarında işvereni ve bu durumda sebeb olan kişiler hakkında şikayetçi olma durumunda sonuç ne olur yardımcı olursanız çok sevinirim????????????
N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
7
7 CEVAP

Benim belimde 4 tane platin takıldı ve ağır iş göremez raporum olduğu halde sürekli ağır işte çalıştırdılar, en son çalıştığım gün belim tutuldu ve hemşire krem sürdü istersen eve git dedi ve bende hastahaneye gittim daha önceden emar çekinmiştim ve agrim vardi ayni gun beni hastaneye yatis yapip 10 tane vida takildi bir haftada iki kere ameliyat oldum yani aynı gün hem çalışıyor hemde hastahanede yatmış olmam iş kazası ispatı değil mi 5 ay önce ameliyat oldum yılbaşına kadar raporluyum ne uzun oturabiliyorum nede çok fazla yürüyebiliyorum vicdanım şikayetçi olma dedi ama bana kimse acımadı şikayetçi olsam geçerli olur mu ve geçen senede işyerinde ayağım kayıp düşmüştüm iş kazası olarak acile gittim

N

Neriman Tezcan Okumuş hakim eliniz o halde neden çalıştın sorusuna cevabınız nedir ?

Erda Pazaroğlu 3 yıl

O işyerinde ise girerken sağlık raporunuzu çalıştığınız işyerine verdiniz mi? Isverenin sizin ağır iş yapamaz oldugunuzu biliyor muydu ?

Erda Pazaroğlu 3 yıl

Erda Pazaroğlu ben o iş yerine girdiğimde sadece normal fıtık ameliyatı olmustum 1 sene sonra 2 ci ameliyatı oldum 4 tane vida takıldı ve ağır iş göremez raporu verdi ama işveren sürekli yerimi değiştirdi çalışamayacağım işlerde çalıştırdı en son 10 vida taktılar ????

Neriman Hadımlıoğlu 3 yıl

Neriman Tezcan Okumuş Ağır iş göremez yazan raporu işvereninize teslim ettiniz mi ?

Erda Pazaroğlu 3 yıl

Erda Pazaroğlu evet ettim sadece mesaiye bırakmadılar ama sürekli yerimi değiştirdiler erkek işçiler gelmediğinde onların işini bile kadınlar yani bende yapmak zorunda kalıyordum 8 senedir aynı yerde çalışıyorum burası küçük yer iş bulmak kolay değil ve okuyan iki tane çocuğum var

Neriman Hadımlıoğlu 3 yıl

Neriman Tezcan Okumuş öncelikle çok geçmiş olsun size konu ile ilgili detaylı bilgi vermek isterim

Seda Bodak 3 yıl