İstanbul'da nerede piercing taktırabilirim?

Herkese merhaba. Piercing taktırmak istiyorum, ilk deneyimim olacak. İstanbul'da temiz, işinin ehli ve güvenilir (yakışıp yakışmayacağı konusunda fikrini alabileceğim) bir yer arıyorum. Yardım eden herkese teşekkür ettim.

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
37
37 CEVAP

Çok sık kapanan bir alan olduğunu da belirtmek isterim. özel bir davete katılmanızın gerekebileceği bir zamanda bir gün takmamanız bile kapanmasına neden olabilir. Burnumda 4-5 tane delik vardı şimdi hepsi kapandı. Minik minik izler kaldı.(senin tercih ettiğin modelde iz kalsa da görünmez tabi)Burun silerken, yüz üstü yatarken ciddi anlamda batmalar yaşayabilirsiniz. Diğer alanlarda ki piercinglerinde kapanış hızı oldukça fazladır. Çenemde ki 4 saat içinde kapanmıştı. Takmaya çalıştığımda derim parçalanacağı için takmadım. Ordada iz kaldı.. özellikle ömür boyu taşımayı düşünmüyorsan, gelecekte ki iş yaşantın piercinglerini çıkartmanı gerektirecekse veya isteğin geçecekse yeniden düşün derim.

İyileşme süreci iltihap katırmazsan sancılı geçmez. Ben bu işlemleri 13 sene önce yaptığım için o zaman sadece biocadinle silip krem sürmemiz yeterli oluyordu. Şimdi bakım süreçleri daha komplike olmuş olabilir. Ama standartta biocadin ve deri kremi ile geçirebilirsin iyileşme sürecini. İltihap kaparsa sancılı olur temizliğine çok dikkat etmen lazım.

B