İstanbulda önerilen kulak burun boğaz hekimi?

Günaydın anneler alerji ile ilgili değil ama yine de bilginize ihtiyacım var. Oğlum 41 aylık bacemcikleri olması gerektiğinden daha büyük olduğunu söyledi doktor ve geniz eti varmış. Geceleri nefes almada sıkıntı da çekiyor. Gittiğimiz doktor operasyon geçirmesi gerekebilir dedi. Kulaklarında da sıvı varmış tüp takılması gerek dedi ve ben çok korkuyorum. Bana önerebileceğiniz İSTANBUL da KBB Doktoru var mıdır acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim.

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
11
11 CEVAP

BENCE GENİZ ETİ KONUSUNA GİRMEDEN ÖNCE BİR ALERJİ TESTİ YAPTIRIN. ÇEVREMDE PEK ÇOK ÇOCUK GEREKSİZ GENİZ ETİ AMELİYATI OLDULAR. ÇÜNKÜ KBB DOKTORLARININ ÜLKEMİZDE ALERJİ BİLGİSİ YOK. KUZULARIMIZA GEREKSİZ KIYMASINLAR.

E

Ne gibi belirtileri olabilir Alerjen bir çocuksa ?

Hulya Savuran 5 yıl

ÇOCUK ALERJİ UZMANLARI ŞIP DİYE HEMEN ANLIYORLAR. KİM NE DERSE DESİN ÖNCE ÇOCUK ALERJİ UZMANINA GÖTÜRÜN. KBB DOKTORLARI AMELİYAT DOKTORLARIDIR. ALERJİ TESTİNİ BİLMEZLER. YAVRUNUZA KIYMAYIN.

Erol Hürhayat 5 yıl

Hiç bu şekilde düşünmemiştim çok teşekkür ederim. Herhangi bir alerji testi yaptırmam yeterli mi yoksa bu durumu netleştirebilmem için özel bir alerji testi var mı ?

Hulya Savuran 5 yıl

ALERJİ TESTİ 5 YAŞINA KADAR CİLTTEN YAPILABİLİR. EĞER DAHA UFAK İSE KANDAN BAKTIRIN. CİLT ALERJİ TESTİNİN özel BİR ŞEKLİ YOKTUR.

Erol Hürhayat 5 yıl

3,5 yaşında oğlum devlet hastanesinde benim isteğimle yaptırabilir miyim yani herhangi bir doktor istemeden...

Hulya Savuran 5 yıl

MUHTEMELEN 5 YAŞ ALTI OLDUĞUNDAN CİLT ALERJİ TESTİ YAPMAYACAKLARDIR. KANDAN BAKTIRMAYA ÇALIŞIN. DEVLET HASTANESİNDE ÇOCUK ALERJİ UZMANI ÜLKEMİZDE YOK GİBİ. BU YÜZDEN ORADADA ZOR GİBİ DURUYOR. DİĞER DOKTORLAR OLMAZ. İSTANBUL'DA HANGİ DEVLET HASTANESİNDE ÇOCUK ALERJİ UZMANI VAR BİLMİYORUM. GURUP YARDIMCI OLABİLİR BELKİ.

Erol Hürhayat 5 yıl

Devlet hastanelerine bakar olmazsa özelde yaptırırım çok ama çok teşekkür ederim başka bir açıdan bakmamı sağladığınız için...

Hulya Savuran 5 yıl

Cilt teslerini birkaç aylıkken bile yapıyorlar. Koç Üniversitesi hastanesinde Cansın Sackesen hanım var ilk muayenede hemen yapar testi. Sgk geçiyor

Gülşah Cumbaba 5 yıl

gülşah hnm çok sağolun.

Hulya Savuran 5 yıl

Genelde Türkiye'de doktorlar bu sorunları küçümsuyor ve altında yatan sebebi bulmak için yeterince caba sarfetmiyorlar. En kötü ihtimalle bu dönemlerde iyi bir antihistaminik önerebilecek bir doktor ile devam etmenizi öneririm.

Gülşah Cumbaba 5 yıl

antihistaminik ne demek tam olarak?

Hulya Savuran 5 yıl

Bağışıklık sistemini yatistiran ilaçlar. Biz 2 yıldır kullanıyoruz.

Gülşah Cumbaba 5 yıl

Siz bu konuda hangi doktor ile devam ettiniz. Size hangi doktor verdi bu ilacı ?

Hulya Savuran 5 yıl

Biz Fügen Çullu Cokugras' in takibindeyiz ama çocuk doktorları sık hasta olan çocuklara mevsimsel olarak öneriyor bu ilaçları

Gülşah Cumbaba 5 yıl

Alerji doktoru sanırım, bende bir alerji doktoruna başvurmayı düşünüyorum ilk önce bir test yaptırmaya karar verdim. Ona göre de yoluma devam edeceğim.

Hulya Savuran 5 yıl

ÇEVREMDE 3 ÇOCUĞA'DA GENİZ ETİ VAR DEDİLER. ALERJİLERİ ÇIKTI. ALERJİ UZMANLARINA TEDAVİ OLDULAR. AMELİYAT'A GEREK OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI. NERDE KALDI DOKTORLUK YEMİNİ. SENİN UZMANLIK ALANIN DEĞİLSE BAŞKASINI YAKMA. ÖNCELİKLİ SORUNUMUZ İNSAN GİBİ İNSAN OLMAK.

Erol Hürhayat 5 yıl