İstanbul'da yalnız başıma kalacak yer konusunda kararsızım, yardım?

arkadaşlar selam bir konuda fikrinizi alacağım. İstanbul'da ailemle yaşıyorum, yakında memlekete dönüş yapacaklar ama ben burada kalacağım. Sorum ise kalacak yer meselesi.

atatürk havalimanında çalışıyorum, beylikdüzü-mecidiyeköy arası bir yer belirledim kafamda, 1+1'e çıksam en uygun (700-800 tl) beylikdüzü ama o da çok şehir dışı.

daha merkezi bir yerde başkasıyla eve çıkayım diyorum ama titiz ve aşırı düzenli biri olduğum için ev arkadaşıyla sorun yaşarım, kendim gibi titiz, bulaşık biriktirmeyen ve çalışan birini bulsam belki ama o da şans işi.

bunları yazarken apart geldi aklıma, apart mantıklı olur mu yoksa çok mu baskı altında hissederim orda? Atıyorum misafirim gelse sorun yaşanır mı? Öğrenci çok olur oralarda, gürültü problemi yaşar mıyız?

aylardır hindi gibi düşünüyorum işin içinden çıkamadım sizce en mantıklı seçenek hangisi ya da başka bir tavsiyeniz var mı?

com-dsz0aajdb48j06ynthm6.jpg
T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
19
19 CEVAP

ben beylikdüzündeyim bulunduğum sitede 900 daire var birsürü hostes pilot falan yaşıyor burda. Bu civarda eşyalı 600 tl ye ev bile görmüştüm :)burdan metrobüsle şirinevler taş çatlasın 20 dakka hemen metroya iniyorsun metroyla birleşik çıkışı ordanda havaalanı 2 durak çok rahaat gidersin aparta bulaşma rahat edemezsin ev gibi değil arkadaşını getirsen sorun yaşayabilirsin:) yani demek istediğim bu civardan evi tut ulaşım sıkıntın olmaz etraf alışveriş merkezi kaynıyor (marmarapark, torium, perlavista, migros avm, beylicium avm koçtaş )vs gezme açısından yerlerde var ufak ormanlar da yürüyüş vs yapabilirsin yaşamvadisi diye park açıldı mükemmel bir yer bisiklet yolu yürüyüş yolu var. Gürpınar sahile kadar uzatıyorlar, büyükçekmece sahili albatros çok yakın zaten yerleşim yeri olarak ta çok iyi lüks bir yer asla pişman olmazsın emlakçı gibi oldum resmen

E

denizliden kalıp beylikdüzünden ev tutasım geldi abi napıyon ya

Özkan Fitnat 6 yıl

Özkan Fitnat gel hocam bekleriz

Emre Adatepe 6 yıl

tabii

Özkan Fitnat 6 yıl

Bak ne güzel demiş. beylikdüzüne gel Tolga Yumru

Buse Kankılıç 6 yıl