Kafaya hacamat yaptırmak etkili mi?

Kafaya hacamat yaptırmak etkili mi?
F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
135
135 CEVAP

Bizim komşu başım boynum ağrıyor diye yaptırdı boynundan damar kesilmiş kan kaybından vefat etti

F

Allah rahmet eylesin. Acemi birine mi yaptırdıki

Ayşe Aykanat 6 yıl

Bu nezaman ve nerede oldu bilgi verirmisiniz. Mesleğimiz için önemli çünki. Herkesin yapabileceği bir is değildir hacamat.

Ahmet Rasimlale 6 yıl

Damarla ne alakasi var hacamatin ya. Minik deri cizigi. Uzgunum ama bunun bilincli bir yalan oldugunu dusunuyorum. Hacamatta akan kanin ne damarla ilgisi var ne de akan kan insani oldurur. Vakumla deri aldaki dokuda birikmks kirli toksinli kanin bosaltilip dokularin rahatlatilma ve kan dolasimin saglikli hale getirilmesidir hacamat.

Gülhanım Iskal 6 yıl

şah damara isabet etmiş Şaka maka, dün haccam "cuma günü öyle bir saat vardır ki, o saatte hacamat olanın kanı durmaz" diye bir hadisten bahsetti. Belki öyle birşeydir.

Fahri Kalı 6 yıl

Kani durmaz degil de cuma carsamba yapilmaz hacamat. O saate denk gelirse sonu olum olan hastaliga yakalanir diye duydum ben. Yoksa hacamat isleminin olumle damarla ilgisi yok. Her iste oldugu gibi hacamatta da uyulmasi gerrken kuralllar var.

Gülhanım Iskal 6 yıl

Ölüm raporunu burda yayınlarmısiniz ...

Hülya Haşimi 6 yıl

Fahri bey şah damara isabet etmesi için o insanın hacamati degil katıl olması gerekki öyle bir kesi yapsın... Bunlar yalan ispat etsin ben bu isi bırakacağım kii böyle boş laflarla ortalıkta bilip bilmeden konudan insan çok malesef

Hülya Haşimi 6 yıl

Hülya hanım, şaka yapıyorum zaten. Kılcal bir çizik değil şah damar, hiçbir damara ulaşamaz zaten. Derinin kalınlığını aşacak şeye hacamat denmez. Kasıtlı adam yaralama denir ve Türk Ceza Kanununda cezası vardır

Fahri Kalı 6 yıl

Yapan bile bile öldürmüş olmalı dediğiniz doğruysa hacamat yaptırmış olsaydınız nasıl çizik atıldığını ve o cizigin damar kesme ihtimalinin olmadığını bilirdiniz

Esra Öz 6 yıl

Kızılaya bağışlayıp iyilik de yaparız, sünnet diye hacamat ta yaptırırız. Elhamdülillah iyilik olarak amel defterimizde görebileceğimiz her güzelliğe hazırız.

Fahri Kalı 6 yıl

Kizilaya verilen kan damardan alinir ve bir etki saglamaz hacamat dokulardaki toksin atikli kani alir ve dokulara taze kanin akisini tetikler. Temiz kanla beslenen dokular saglik bulur. Benim hacamattan anladigim budur .

Gülhanım Iskal 6 yıl