Karnımdaki bebeğin gelişimi 5 gün gerideymiş geriliğin ilerlememesi için neler yapabilirim?

Arkadaslar 28+5 gunluk hamileyim 2 gun once muanem vardi bebegim 1kilo 85 gram cikti gelisimi 5 gun gerideymis. Doktorumuz gerilik 5 gunle kalirsa bisey olmaz ama artarsa alirim dedi. Kilo almasi icin herseyi yapiyorum dikkat ediyorum sol tarafima uzaniyorm ama yinede az almis. Geriligin ilerlememesi icin neler yapabilirim?

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
17
17 CEVAP

Bende yediklerime çok dikkat ediyordum zararlı hic birşey yapmiyordum ilk zamanlar hep hastanede yada evde yattım 33 haftanın iki ayni ayakta gezmeyle geçti ilk ve sonda hep yattım yürüyüş yap dedi yaptım yediklerime çok dikkat ettim anne ne yede kordondan oba gecmezmis o yüzden gelusmezmus o yüzden de kan akışı azalirmis

S

Üniversite araştırma hastanesine ve prof a gidin normal uzman doktorların ultrasinuyla proflarinki ayni olmuyo prof ve üniversite ayrıntılı renkli ultrason oluyo iyice bsktir herşeyi götür anlat bence

Sermin Yiğiz 6 yıl

Bizim gibi olmayabilir belki bi hafta geri diyosa ilerlemezze sorun olmaz ama gerileme ilerlerse iyi değil beni yatirdiklarinda hergun olcuyolardi kafasını karnını kolunu bacağını uzunluğunu doktora rapor ediyorlardı en azından bi sorun yoksa bile için rahat eder tedbir ini almış olursun inş uzmemisimdir anlattığım için üzmek istemem ama sağlığı bakılması daha önemli bence dimi.

Sermin Yiğiz 6 yıl

Yok canim tabiki uzulmedim bilgilenmis oluyorum sayenizde en azindan simdiden önlemini almaliyim. 29. haftaya giricem üniversite hastaneleri beni kabul ederlermi peki?

Ayşe Bugra 6 yıl

Niye etmesin ki

Sermin Yiğiz 6 yıl

Haftasi buyuk oldugu icin etmiyolar normalde yinede bi sansimi denicem

Ayşe Bugra 6 yıl

Dene bencede

Sermin Yiğiz 6 yıl