Katil kimdir bilmecesi (dedektif sorusu)?

com-sxbcerc3rt8gjekzykeu.jpg
Katil kimdir bilmecesi (dedektif sorusu)?
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
58
58 CEVAP

Uşak bir plan yapar bugün ben çok yorgunum der temizlikçiye ve ona bugün postaneye acil olarak birşey göndermem lazım onu benim yerime sen götürür müsün temizlikçide ama ben dolapları temizleyecektim der Uşak sorun değil senin için yorgun olsamda ben temizlerim der tabi günlerden pazar olduğunu unutan temizlikçi postaneye doğru yola çıkar. Uşak postanenin kapalı olacağını polisin temizlikçinin ifadesinden yalan söylediğini bileceğini biliyordur. Ve gider zengin is adamını öldürür. Verilen ifadede temizlikçiyi polis suçlu bulur ancak katil UŞAK'tır

A

Aman hocam nettin.

Ali Anders 5 yıl

Farklı bir yerden baktım sadece.

Ali Anders 5 yıl

Şöyle de olabilir karısı uşağa temizlikçiyi postaneye yollamasini uşağa da dolapları temizlemesini emreder.. Poliste temizlikçinin yalan söylediğini anlar fakat onu uşağın yolladığını uşağın suçlu olduğunu düşünür fakat katıl karısıdır. Bu nedir arkadaş ya bebe gibi ben dahil hepimiz yorum yapiyoz..

Mehmet Çabukca 5 yıl

Bir kişinin ogünün pazar olduğunu bilmeme olasılığı iki kişinin bilmeme olasılığından daha yüksektir. Ayrıca iki şahidi ev hanımı karşısına alamaz bence. Bir bebe yorumu daha yapayım.

Ali Anders 5 yıl

Düzelteyim hocam bi saniye

Ali Anders 5 yıl

Tamam şimdi bi daha bakın

Ali Anders 5 yıl

Yok hocam doğru yüksektir.

Ali Anders 5 yıl

Yalnız hocam bi sıkıntı da şurada var uşak hem yorgunum postaneye sen git diyor temizlikçiye hem de dolapları ben temizlerim diyor. Buradan temizlikçi de katil olabilir kendini yalancı gibi gösterip güya.. Polisin uyanık olacağını düşünmüş olabilir..

Mehmet Çabukca 5 yıl

Polis uşağı yakalar sonra..

Mehmet Çabukca 5 yıl

Son yorumu anlamadım ama oda olabilir mehmet hocam. Iyi geceler

Ali Anders 5 yıl

Abi yani temizlikçi katil uşağı kumpasa düşürüp felan fesman işte.. Bu nedir ya..

Mehmet Çabukca 5 yıl

Uşak soğuk mudur şimdi seramik almaya gidicem de acaba firinciyi mi göndersem

Ali EliSare 5 yıl