Kedime nasıl şurup içirebilirim?

ARKADAŞLAR BENİM ŞU ALLAAN MANYAĞI KEDİME ŞURUP İÇİRMEM LAZIM. AĞZINA ŞIRINGAYI SOKAMIYORUM BİR TÜRLÜ. ELLERİMİN ARASINDAN O ESKİ RENKLİ TOZ ALMA SOPASI GİBİ KAYIP GİDİYOR. LÜTFEN ACİL TAKTİK VEREBİLİRMİSİNİZ??

— /profile.php?id=150683391716219&refid=18&__tn__=*s*s-R'da.
com-nu3lm503mr7towj4vko5.jpg
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
51
51 CEVAP

Kanka 3 tane kedim var. Sakin bir şeye benziyor seninki. Yanında biri varsa enseden tutsun sen de çenesinin eklem yerine çok az bastırarak ağzını aç sıktıktan sonra kapat yutmasını bekle. Teksen de bir battaniyeye rulo yap sonra ağzını aç basıp hemen kapat.

E

Aynen dostum normalde çok sakin ama o beyaz ilaç ortaya çıkınca tam bir şeytana dönüşüyor. Güzellikle içirmemin bir yolu yordamı yokmu bunun?

Anıl Bulum 3 yıl

Anıl Bulum ilacın adı nedir öğrenebilir miyim ?

Emre Güvercin 3 yıl

Emre Güvercin bunlar dostum

com-02vqe3dpy6h9ilfh4et7.jpg

Anıl Bulum 3 yıl

Anıl Bulum kanka ishal ilacı ve vitamin kompleksi bunlar. Kedilerin tat alma duyularından ziyade koku alma duyuları gelişmiştir ve ona göre hareket ederler. Bunların da kokusunun kediler için çok cezbedici olduğunu söyleyemeyeceğim ve cezbedici muadilleri yok. Dediğim gibi suşi gibi saracaksın yavruyu vereceksin.

Emre Güvercin 3 yıl

Emre Güvercin bu konuda en bilgili sen duruyorsun dostum. Yani sen diyosunki mümkün değil güzellikle olmıcak bu iş.

Anıl Bulum 3 yıl

Anıl Bulum kanka dediğim gibi aman aman ilaçlar değil multivitamin ve ishal ilacı bunlar yanılmıyorsam. Muadilleri var ancak onları da seveceğini sanmıyorum. Yaş mamaya koy diyeceğim ancak kokusundan dolayı ilaç olan kısmı yemez kalanını yer mama da ziyan olur. Ensenin yağ tabakasından kavrayacak birini bulursan işin çok kolaylaşacaktır.

Emre Güvercin 3 yıl

Emre Güvercin ya arkadaşımla onuda denedik. Pamuk prenses gibi kedi gidiyor o an şeytanın biri geliyor. Görmelisin..

Anıl Bulum 3 yıl

hocam kediler biseyi istemiyorsa güzellikle asla yapmazlar, yaptıramazsın Maalesef biraz zorla icirmeniz lazım. O ona uyuz olduysa bikere isiniz zor

Ersin Dazkır 3 yıl

Anıl Bulum soğuk kanlı davranacaksınız ve kedi besliyorsanız ellerinizden feragat edeceksiniz maalesef. Ürkütmeden deneyeyim dersen de boyun altını seversen kafayı havaya kaldırır o an tam ağzın bittiği köşeden sıkıp ağzını kapatıp kursağına hafif masaj yaparsan yutturabilirsin. Daha da kibar yolu yok

Emre Güvercin 3 yıl

Emre Güvercin ya kaçmasa tırmalaması önemli değil. Bi yerlerini kırıcam diye korkuyorum çok sıkmıyorum o yüzden..

Anıl Bulum 3 yıl

Enseden kavrarsan hiç bir şey olmaz hem de hareketi kısıtlanır.

Emre Güvercin 3 yıl